Senaste Inlägg

Syndens näste.....

Julförberedelserna är många och likaså dessa traditioner! En av traditionerna är att Lindströms kommer hit och smakar den nygjorda julskinkan.
I bland prövas också lite alkohol till denna skinka!

image749
I bland görs traditionerna om och nya blir till, det nya i denna tradition är att Erssons dycker upp.

I går kväll var det flickorna Ersson som dök upp före sina föräldrar eftersom, deras föräldrar var och "föråt" och "fördrack" på annat ställe!
image750
Ena av flickorna,  som är väldig ordentlig,  och arbetar hellre,  en tar sig lite starka drycker, blev skrämd redan i dörren då "farbror Bosse" försökte att fresta flickorna till olovliga handlingar, som att äta choklad, med många kalorier och dricka konstlad snapps, Förstod att för att behålla värdigheten denna jul också var enda alternativet att fly så fort som möjligt innan hon blev meddragen i denna tradition!
image752

Erssons som kom lite senare en aningens rund under fötterna, utbrast besviket då de fick se sin yngsta dotter snappsa med Kenneth, "att de trodde att de kunde skicka flickorna till sin fadder i trygghet, men vissheten om att de kommit till syndens näste, var det lika gärna att de själva kunde falla för frestelserna"
image753
image751

1 Kommentarer

Postat av: Anonym den 2007-12-23 @ 21:58:50

Hej på er! Synd att jag inte stannade hos er, för jag kunde ändå inte somna förrän 03.00 :( Ni som hade det så mysigt hemma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback