Senaste Inlägg

Endast personal tillåten!!!!!

Sommarjobb i all ära! Kul för dem som fått.....men då har vi de stackare som antingen inte var tillräckligt villig, att få ett sommarjobb,  eller för ung för sommarjobb,  men kommer på att de skulle inte var så illa med lite pengar när man ser sina kompisar vifta med sina!!!!!
image226
Fick lite tid över till att besöka vägkyrkan för lite fika på eftermiddagen, när vi kom dit var det bara släktingar där,  men lika bra service av de sommarjobbare som var där ändå!
Man han knappt in innan skylten vad fika kostade, trycktes upp i ansiktet! Stor stil för de som behöver glasögon gjorde det även lätt för Kenneth att kunna beställa själv från menyn!
image227image228

Freddie och Evelina som inte fått något sommarjobb i sommar försökte tränga sej in i personalrummet men fick bryskt kalla handen!!!!!
Här skulle visas vilka som fått sommarjobb och vilka som inte fått!!!!!!
image229

Sedan diskuterades shopping-rundorna i sommar, alla ville jämföra sina mer eller mindre nyköpta skor!
Helt plötsligt var det en fot för mycket.......vilken ska bort? .....är det Amandas bara fot eller Mattias fot?.......eller.......
image230

1 Kommentarer

Postat av: Harry den 2007-08-19 @ 00:07:24

Malin.I am enjoying your pics very much. It looks to me that Swedes like to party.........Kenneth's friend Harry from Canada


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback