Senaste Inlägg

Blandade julupplevelser...

Det har varit  magsjuka, julbord, julavslutningar, bakning, påhälsning av den sjuka modern, Erssons, fika på kondis, julmusik i kyrkan och framförallt oväder, snöoväder!
Traditioner, julfirande, julmiddagar och oväder...snö, snö och åter snö.

Det var en trevlig julluch i Löran..vackert väder, men kallt!
Förberedelser inför jul....bakning, granklädning...inte bara en utan två granar :PPromenader...Gott sällskap....Julafton fylld av tratitioner.....Galna människor.....Juldagen hos svärföräldrarna som firade 57 år som gifta...Kenneth är fortfarande ett litet barn hos dem...skulle prommt ha bilden på sej som liten vid sin tallrik...suck...men kul hade vi!Annandag jul...traditionsenligt hos Lindströms...

Khodde provade julklappen han fått av mej, en stickad snoppvärmare :PSpelade ett jättekulspel.....Då Evis o jag var ett av lagen, hon skulle beskriva Barack Obama...och jag skulle gissa, vem det var...
Evis: Usa´s president?
Malin: George Bush
Evis: Senare?
Malin: Usama Bin Laden!
"Alla skrek av skratt"
Evis: Hyr Jens ut?
Malin:Hus
Evis: MEEEEEEEEN MAAAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!
Malin: Jag är inte såå intresserad utav såna!

VI förlorade!

Sen har jag ätit, ätit, ätit och ätit..

Snö, snö....massor av snö....

Magsjuk!

En osminkad sjuk människa, som funderar på om alternativet, döden är en befrielse...är ngt att som kan vara ngt!

Fetto!

Fyra födelsedagsfirare, den här helgen, har jag varit på!! Vad tänkte de på? Klämma fram ungarna i december månad! När det finns 11 månader till att göra det på!

SÅ var det med den BANTNINGEN då! Tårta, i alla former...suck...nu har man blivit ett fetto, redan före Jul!

Ann-Marie var först ut! Den ogästvänliga människan, firade sin födelsedag hos modern! OCH VEM!!!! tror ni fick plocka undan alla koppar dagen efter?Iaf var det väldigt revligt och gott fika fick man!Jag bad Lena och Ann-Marie ställa upp sig för en fin bild på dem två tillsammans, men deras käfftar var igång hela tiden så här ser ni hur resultat blev, bara för att dom inte kunde stå still och vara tyst!Ja, ja..de kan ju vara riktigt gulliga å!

Sen tvingade Kenneth mej att titta på när han hade gjort ett bauta stort avgasrör på Belosen, så att det lät som värsta rallybilen!Han har väl kunnat trimmat hissen hos morsan i stället, för den tar ju 100 år innan man får ner henne!

Fredagen firades hos June som fyllt 80 år...hehe hon försökte fylla oss med Bailys...mamma vägrade att ens smaka en mun på teskeden som Kicki försöckte tvinga i henne...hahaha, det var livat där ett tag =)Junes mysiga katt..På lördagen var det dags för Freddies kalas....vilket resulterade i att systrarna gav till ett vråål av uppfostran till mej, "Hur, Hur, kunde du Malin köpa ett dödskallehalsband?" Men vad sjutton, alla ska vi den vägen vandra...dessutom var det ju strass på den.....kanske man kan skriva det i testamentet, att mitt kranium ska dekoreras med strass, när jag döör...hmmm......Men det var ju ingen vettig människa där! Kolla bar in bilderna, så förstår ni!Vrålgott tilltugg, fick man iaf, som vanligt....gulligt hus, na hade gjort, Maria!Och slutligen på söndagen var det dags för Evis! Ett antal personer hade bytts ut....annars var de flesta där som man sett till och från i helgen!Måste lägga in en bild på födelsedagskortet som vandrar mellan oss systrar, för att vi inte ids köpa ett nytt, vi stryker bara över det namn som var sist och skriver in namnet och året på den som fyller år!Lägger till slut in lite vinterbilder, från i helgen.

*ASGARV*HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAAAAA måste bara lägga in dessa bilder som är från min födelsedag i Maj! Man kan ju undra om de är helt frisk HAHAHA KOLLA ANN-MARIES KÄFFT, KOLLA IN FIKA BILDEN, SER UT SOM OM DE ÄR FRÅN YTTRE RYMDEN, OCH SIST MEN ABSOLUT INTE MINST: EVIS

I stället för kudde!...eller att ha som kudde!

Hahahaha..jag tänkte visa min nya kudde, eller vad jag ska ha som kudde i min kökssoffa, men då snubblade jag på min nya Jul-BH, när jag skulle in till datorn o ladda upp bilden, och tänkte att det som ligger i denna kan å vara kuddar.. ;) 
(Taskig humor?...nja, tycker jag väl inte, hehehe)Mina nya grejer!

Nu har mina rätta advenstsiffror kommit...lite grov känns de som..hmm...men Kenneth tycker att det är snyggare..jag vet inte!
Vad tycker ni? Är ljusdekorationen på bild 1 eller bild 2 snyggare?

Bild 1Bild 2

Stockholm :)

Veckan som var har varit på arbetet, skulle man kunna tro att jag arbetat på Samhall....jag tror att tröttheten som blev av att flytta vårt Pastors till Församlingsgården, tog ut sin rätt...och nya personligheter visades på oss i arbetslaget....men vad gör väl det om 100 år, då är allt glömt :)Tycker dock att jag klarade olikheterna i veckan väl...bio med ungdomsgrupperna och bl a bakning av lussekatter hemma.Och som avslutning på veckan for Kenneth och jag till Stockholm, där vi träffade på Kicki och Kent som också skulle dit.

En jättetrevlig fredag hos familjen Onkens i deras hemtrevliga lägenhet....

Cilla såg ut att kunna detonera när som helst...
Kenneth vråålade på mat och Cilla och Mark fyllde oss med både goood mat och goood dryck, så när vi rulla hemåt till hotellet

...fick vi uppleva en skräckfyllld resa, när Kent gjorde närmande på kvinnan i sätet bredvid i tunnelbanetåget...Hon upplyste kallt Kent, att hennes förra date låg i påsen, hon hade med sig...Kent och vi andra satt som fastfrysen resten av resan, när hon visade upp resterna av förra killen!

På lördagen fick vi gå in på pubarna och värma oss i det kyliga Sthlm...en resa att minnas :)

På tåget hem, blev det övervikt av all min shopping....hehehe......