Senaste Inlägg

Fetto!

Fyra födelsedagsfirare, den här helgen, har jag varit på!! Vad tänkte de på? Klämma fram ungarna i december månad! När det finns 11 månader till att göra det på!

SÅ var det med den BANTNINGEN då! Tårta, i alla former...suck...nu har man blivit ett fetto, redan före Jul!

Ann-Marie var först ut! Den ogästvänliga människan, firade sin födelsedag hos modern! OCH VEM!!!! tror ni fick plocka undan alla koppar dagen efter?



Iaf var det väldigt revligt och gott fika fick man!



Jag bad Lena och Ann-Marie ställa upp sig för en fin bild på dem två tillsammans, men deras käfftar var igång hela tiden så här ser ni hur resultat blev, bara för att dom inte kunde stå still och vara tyst!



Ja, ja..de kan ju vara riktigt gulliga å!

Sen tvingade Kenneth mej att titta på när han hade gjort ett bauta stort avgasrör på Belosen, så att det lät som värsta rallybilen!



Han har väl kunnat trimmat hissen hos morsan i stället, för den tar ju 100 år innan man får ner henne!

Fredagen firades hos June som fyllt 80 år...hehe hon försökte fylla oss med Bailys...mamma vägrade att ens smaka en mun på teskeden som Kicki försöckte tvinga i henne...hahaha, det var livat där ett tag =)



Junes mysiga katt..



På lördagen var det dags för Freddies kalas....vilket resulterade i att systrarna gav till ett vråål av uppfostran till mej, "Hur, Hur, kunde du Malin köpa ett dödskallehalsband?" Men vad sjutton, alla ska vi den vägen vandra...dessutom var det ju strass på den.....kanske man kan skriva det i testamentet, att mitt kranium ska dekoreras med strass, när jag döör...hmmm......



Men det var ju ingen vettig människa där! Kolla bar in bilderna, så förstår ni!



Vrålgott tilltugg, fick man iaf, som vanligt....gulligt hus, na hade gjort, Maria!



Och slutligen på söndagen var det dags för Evis! Ett antal personer hade bytts ut....annars var de flesta där som man sett till och från i helgen!



Måste lägga in en bild på födelsedagskortet som vandrar mellan oss systrar, för att vi inte ids köpa ett nytt, vi stryker bara över det namn som var sist och skriver in namnet och året på den som fyller år!



Lägger till slut in lite vinterbilder, från i helgen.


1 Kommentarer

Postat av: Jenny den 2010-12-13 @ 10:18:09

Vilken härlig partyhelg!! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback