Senaste Inlägg

Bäst att ha en Tuulo mellan knäna....

-"Du ska kunna ha en halstablett, Tuulo mellan knäna, så ska dina ben vara varje gång du lämnar hemmet" 

Det var vad min syster, Kicki sa åt mej, när jag skulle ut och "parta" i tonåren (Inte allt för länge sen ;) )

.....Men det får man nog tänka på nu å, när man har träffat de små tillskotten i familjen, Harry och lilla Svea, vilka SÖTA, jag vill BARA HAAAAAA...var ett bra tag sen nu, när man kände lust till att fortplanta sig....men efter de små....säger bara ahwww.........




Harry och sin familj, Cilla o Mark..



En väldigt trevlig kväll med familjen Onkens här hos oss. Kvällen gick så fort, vart tog tiden vägen? Men det är så, när man har som roligast försvinner bara tiden ifrån en...

 
Svea och sin familj, Jenny o Micke



Men..men..får se sanningen i vitögat, har nog ändå för att skaffa ett till litet liv!
Iaf var vi hemma hos "Designerparet" på Talgoxvägen, smakfullt så att när man kom hem kände man en stark lust att kasta allt vad man har och göra om!



Iaf efter en av mina helvetesdagar så är det gosigt med vänner, syrran och hennes karl, överraskade på arrendet sent en kväll, med kaffe och bulle och en flaska jordgubbsvin, var precis vad man behövde då, härligt med vänner som vet när de behövs som mest!



Skrev att tiden när Cilla o Mark var här gick så fort......

Nån gång i livet när man minst anar det, står tiden still, en hand stannar upp en, allting blir oväsentligt, alla vardagsbekymmer flyger i väg, skräcken kramar om hjärtat, men så är Gud nådig och låter oss bara få en föraning om vad som kommer att ske, senare, inte nu......Mamma, navet, vår förtrogne, klarade sig åter igen, med ett litet vingslag..
..inte än mamma, vi behöver dej än.......
så som ett trollslag, sitter hon åter hemma på Hemmanet, med ett leende på läpparna...och handen som stoppat, är borta..
.


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback