Senaste Inlägg

Japp! Då var Julen avklarad :D

Usch vad jag tycker att Julen är så otroligt ångestladdad.

Ja, ja iaf så gick det väldigt bra denna gång, inga nya Irakierbäbisar eller hundar eller något annat tok, som brukar infinna sig hos oss!

Julen för oss började i Torsdagskväll med Julmys med Johan o Ida, Kicki, Kent o Fanny, Evis o Jens o Kenneth. Spetsad glögg och nygjord skinka!Fredagen Jobb först, sen mys hos morsan, där en himla massa folk ramlade in eftersom..
Och julafton var hos modern på förmiddagen sen Lunch hos svärföräldrarna, där Kenneth åt Grisfötter...uehh....sen var det att tända ljus för fadern, på Mjösund, sen middag hemma hos oss, och sist men inte minst; Midnattsmässa i Svartviks kyrka.Å då efter allt Julfirande kommer stormen Dagmar...vissa sov sig igenom den med Julklappen, sparkdräkt för vuxna, köpt i London! Min stora bäbisko!!!Och på grund av stormen Dagmar, blev annandagens Julfest hos Lindströms inställd! Så vi får njuta kvällen hemma, kanske de strömlösa Lindströms dyker upp för lite värme ;)


Trött...

Julstädade i gårkväll med några av mina systrar hos modern, känner mej väldigt trött nu på all städning, så trött att när en av hemtjänstens killar sa, det där blir inte rakt, när gardinerna sattes upp av Evis o mej, så vrååålade jag till "MEN KOM HIT O GÖR DET SJÄLV" vilket han bara flinade åt!
Tur var väl det, annars har man fått en anmälan om trakasserier, och utnyttjande av anställd hemtjänst...lätt sur när han var den som fick krama morsan.

Margareta!

Det är ABSOLUT INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plastgran, någon av dem! Då skulle Kenneth ha lämnat mej, om jag tog in en plastgran i huset!

Sockerskorpor o svartvinbärssaft!

Ända sedan jag var ett litet knytt, har jag ääääälskat sockerskorpor som det är kanel på från Finland och svartvinbärrsaft, man ska doppa skorpan i saften så den blir mjuk...MUMS....

Till min stora glädje upplyste Kicki mej om att det fanns en butik som heter finska butiken i Haga, där skulle de ha såna skorpor o annat som jag brukade handla med mej när vi var i Finland, lyckan var fullständig då Kenneth o jag var dit på Lördagen :D

Så isället för sur vin och andra sötsaker, fick jag min älskade saft och skorpa! Lördagskvällen var räddad!!Här mumsar jag på lördagenHär några år tidigareMåste bara lägga in denna bild som är på Evis o mej, alltså Evis är den brunhårige som slickar bordet...hon som ska vara sååå fin, vilket bordskick, tror att hon fortfarande i smyg, slickar bordet ;)

Bra kvinna reder sig själv!

Den isande tystnaden som uppstod i bilen, när Kenneth förklarade att han efter operationen inte kunde hämta någon gran i skogen, lade sig som en hinna emellan oss.....Vad skulle jag nu göra? Hur skulle den här julen bli?

Det var outhärdligt att tänka sig att lådor fulla med julgransprydnader skulle stå orörda...jag måste ta saken i egna händer!

Men först skulle allt annat göras, som måste göras: Bakas, Städas, Lappa kläder, Tvätta, och sen på med jackan och skorna och bita i det sura äpplet! HÄR skulle GRANEN FÄLLAS, med eller utan hjälp av en karl!

Klä de båda granarna som snart skall kläs om, inför nyår, gjordes helt fel dag..

Men.............................jag förmådde inte göra den största av alla mansgöra, sätta stjärnan på toppen.....Jag fick be Kenneth om den ärofyllda uppgiften!

Men nu är iallafall julen räddad detta år å :D

Ingenting eller allt..

Man kan tro att det inte har hänt ngt sen Cilla o lille Harry besökte oss, men jag har haft en hel del att göra så jag har inte haft tid att blogga!

Den tyngsta bördan eller kärleken har jag ställt undan...med stooor sorg i mitt hjärta, får den vila till våren!Det har varit julavslutningar och julbord mm på jobbet!
Det har varit födelsedagar (O en massa utgífter)Ann-Maries present från mej, kommentarerna från alla var: TYYYYYPISKT MALIN; VAD SNUSKIG HON ÄR!!!
Men Larsa slickade sig om mun ;)Det rundvandrade födelsedagskortet, som vi slöa systrar återanvänder!


Pengarna har rullat...Och stormar har rumsterat om..Jag har fått agerat karl o kvinna om vartannat...från skottning till bakning..Men så har jag mitt i allt fått gosa till på lilla Svea =DDet värsta var Jenny, som försökte ragga åt Svea!!!! hmmm... det som ska börjas i tid, kan krokigt bli ;)

Cilla o Harry, är hääär :D :D :D

Åhh..vad kul Cilla och Harry har varit här!

Cilla o jag var ut på Norrlandskällaren o Bishop Arms på onsdagen, jättetrevligt som alltid! Våra munnar går i ett, vi har såååå mycket att alltid berätta för varandra.

På Torsdagen kom hon till Församlingsgården med Svea o Jenny, på Öppna förskolan, sen åt vi lunch..fick chans att gosa på bäbisar på arbetstid, sååååååå härligt!

Och i går kväll när jag var hos mamma kom hon med lille Harry dit, vi hade så mysigt.

Evve som ochså kom, ringde till alla pensionärer i kvissle och lekte Dating guru! Hahhaaa, hon kanske lyckades sammanföra två 80 åringar, så passa er, som är i den åldern för Evve, ni vet aldrig om ni är nästa utvalda! ;)

Och än har inte Cilla åkt hem :D Tror jag låser fast henne här i Sundsvall!

Snöängel!

Vill lägga mej ner i mjuk, fjunig, härlig snö. Blunda o känna den kalla luften bita i mina kinder...och inte ha ett endaste bekymmer i världen.....