Senaste Inlägg

UTTRÅKAD!!!!!!

Tänkte ta ny profilbild till Facebook.. det enda som hände var att jag blev uttråkad....Mamma

Jag går upp för trappan, känner hur det knyter sig i magen, jag får svårt att svälja, öppnar dörren och ser henne :)
Hon sitter där framför Tv:n, min lilla älskade mamma....hon tittar upp när hon hör att någon ropar


"Hej mamma" och så ser hon mej, ett brett leende sköljer över hela ansiktet

 "Men ÄR det du Malin?"

 Det leendet, det leendet i ögonen som hon får när jag kommer hem till henne, kommer jag att alltid bära med mej, hela livet. Ingen kommer att älska mej som min mamma gör, den kärleken som man bara kan få av sin mor!

Jag går fram till henne pussar på hennes mjuka kinder, känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken.....jag vill bara gråta, jag vill bara sjunka ihop på golvet vid hennes fötter och gråta, gråta, gråta...jag älskar henne så....jag känner hur ångesten kramar runt hjärtat.....
Hon tittar upp på mej och säger
 "Jag har längtat så efter dej, jag har så mycket jag vill prata med dej om"

Och så kommer allt som hon oroat sig för, som hon är bekymmrad över, som hon vill bara berätta....det finns ingen människa på jorden som jag verkligen kan lämna ut mej totalt till, som min mamma.
Tillsammans disskuterar, analysserar och skvallrar vi.....hennes ögon lyser av glädje, ett ungdomligt pirr finns i hennes ögon.........

så kommer hemtjänsten.
"Hej Gurli, nu har vi kommit för att göra dej i ordning för natten",

kl är åtta, hon blir nervös, glädjen slocknar, det finns bara oro, något slocknande i hennes blick....

"Malin, ska du gå nu?",
 hörs hennes röst, fylld av ängslan och besvikelse.
"Nää, mamma, i kväll är det fredag och när hemtjänsten gjort dig i ordning ska ju vi ha fest"

Mamma tittar på mej med ett snett leende, lite kaxigt säger hon,
"Ja, det ska vi ju"

 När jag varit några timmar där, hjälps syrran och jag åt, att få henne i säng..jag böjer mej ner över henne pussar henne på kinden, så säger hon
 "Åh..du luktar alltid så gott Malin, och så håller hon hårt i min hand, vill inte släppa den..godnatt min älskade dotter säger hon, jag älskar dig så, jag är så rädd, säger hon, jag vill inte säga högt det jag menar, men jag vill inte skiljas åt, fast jag vet ju att vi måste en gång.....det är så skönt att få vara hemma, det är så tryggt, Malin, kom in till mig innan du går, är jag vaken så kom fram till mej"

Så efter en timme ska jag gå, syrran har precis gått, jag går in till mamma...hon ligger där och blundar, jag går fram till henne, vågar inte ta av henne glasögonen, rädd att jag ska väcka henne, så säger hon
"Har Evis gått? Är du ensam? Jag vill bara berätta en sak, jag har legat och väntat på att vi skulle bli ensam!"
 Så berättar hon...
jag säger godnatt igen och pussar henne på kinden, jag går ur sovrummet, känner hur tårarna kommer, jag kommer inte att klara av att förlora henne, hur i hela friden ska man orka vidare i livet, utan den människa som fått en att klara livet...det är så skört, hennes liv, jag vill inte förlora henne, men jag vet, jag känner långt in i märgen, att vi har henne bara till låns ett litet tag till......min älskade lilla mamma......min bästa vän..Jag älskar henne så......

Vinterdagar....

Snö, snö och massor av snö!
Förutom det otyget så blir man tvingad till promenader och som pricken över i fika på kondis.....men de 10 minuters promenaderna, som det tar att gå dit,  täcker verkligen inte alla bakelser jag tryckt i mej på kondis. "Å, det är så nyttigt så, följ med Malin" HAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! vrålnyttigt, vilket skämt!Visst jag har ju kunnat hjälpt till att skotta så hade jag gjort av med några kalorier...men det är så okvinnligt.....så det får Kenneth göra själv! (Tanken var ju god) ;)


Släkten är värst!!!

Efter alla dagar tillsammans med släkten...kan man faktist få ett bryt, känna att man längtar efter lugn o ro! Tycker att bilderna talar för sig!

Kolla in!

Kolla in min länk Nyårsfest, längst ner till vänster =)

http://www.youtube.com/watch?v=Q8nonOVFIrQ

Nybörjar terroristen!

Nyår firades i vanlig ordning hemma hos oss på klockis...två förändringar skedde: Modern kom inte, hon var inlagd på sjukhuset och Khodde o Robbin kom och firade Nyår med släkten för första ggn!

Upptäckte att vi hade en nybörjarterrorist i vårt sällskap, nämligen Khodde! Vi fick se och uppleva på väääldigt nära håll, nyårsraketer utan dess like....inte en granne vågade vara kvar på gatan efter denna upplevelse!

Jag har inte heller sett till ngn katt sen nyårsafton......jaja, kul hade vi iaf!


Började dagen med att handla och kassta ut julen och in med vitt o silver, klädde om granen å, i vanlig ordning!Måste bara lägga in en härlig bild på kyrkoruinen...Sen började gästerna dyka upp, så partyt kunde börja!Sen var det dags för terroristen ;) (Terroristerna, de nylärda å)
Vill bara tillägga att det är Kicki som gosar med Kenneth!!!!Dan efter var inte lika rolig....Men..men...sen ryckte vi upp oss och for till Björn och firade Emma och Lena som fyllde år...
OCh senare på Nyårsdagskvällen...ähh, nu orkar jag inte mer..tar det nästa gång...

GOTT NYTT ÅR!!!!Mia!

Äntligen fick jag träffa Mia efter några månaders frånvaro! Två och nästan en halv dag fick vi tillsammans innan hon for igen!
Finns det något härligare än när ens moderskänslor bara väller fram...

(alltså för modern....tror inte Mias pojkvänn tyckte det var lika kul, när jag försökte trycka mej ner mellan dem när de hade mysigt i soffan....eller när jag följde efter när de skulle ta avsked med varandra...följde o följde...jag tryckte upp kameran mellan dem)
Men, men......så är det att ha mej som morsa!

Hann iaf med en affär, två tunikor, inköpta! Jag följde med på tåget till Sthlm, och tog nästa hem! Hade 30 minuter på mej :P bra gjort va?????


På väg in till tågstationen för att hämta älskade lilla, Mia =D =D =D
I väntan på tåget!


Ett försenat julfirande =)Givetvis shopping i Birsta!Två som försökte få en stund själva!


Resan ner till Sthlm.....Saknar henne redan........