Senaste Inlägg

:´(

Sorgligt....Jag klarade inte att ha kvar hunden....jag fick sån astma......det var med stor sorg i hjärtat, vi gav bort lilla AjaEfter Aja´s avfärd fick vi göra en rejäl städning av huset, så vi kunde börja andas inne igen...:(
Var på konfirmandläger i Undersvik i helgen! Alltid kul att vara med ungdomarna, och Khodor en klippa :) som var hjälpledare, med en ängels tålamod!Cookiesgruppen gjorde en fantastisk show, medans änglarna......Näääädååå! Jag bara skojjade, de höll nattvakt med mej, Simon och Khodor och dessutom spelat in en showfilm som visades!
Ett av de bästa lägren!

Förpliktelser!

Två veckor av hund, hund, hund och åter hund...med paus av städning, matlagning, o bakning!
Kenneth med ett ooootroligt tålamod (mannen som annars inte har något) försöker att lära hunden det ena och det andra, tills Mia o jag förstör allt han lärt den!Förutom de eviga promenader när man gått ut med hunden, så promenerade vi till Lottas...men Kenneth hade hunden med!Bakning av semlorVar med modern....Kenneth o jag åt lunch på altan för första gången i år =DSkjutsade Mia på förfest innan krogrunda..Söndagen bestod i promenader, promenader och avslutningsvis promenad på Birstahuset med Evve(en less, bakis Evve)
och Evis...fick nästan skicka Evve med buss hem eftersom vi hade fullt med shoppingkassar och Evis mini Cooper är ju inte så stor!Sen tog orken slut.......................


Shoppingdag =D

Kenneth undrade om jag hade lust att göra honom sällskap till plantagen...om jag ville göra honom sällskap..ha..shopping vill man väl alltid, vilken fråga!

Efter färden insåg jag att om jag skulle få komma dit skulle jag bli tvingad att först besöka Belosen!
Sen på Plantagen träffade vi Maggan och Stefan. Kenneths syster och svåger.
Iaf när vi gick där och spanade så hittade jag träskor vilket blev ett riktigt flachback minne som alla vårar när pappa tog med mej och Evis till träskotjänst för att få välja varsit träskopar.

Det var stort, riktigt STORT!

Träskorna jag såg påminde mej om Evis skor hon valde. Hör till saken att Evis fick alltid röda kläder och skor och jag blåa....hmm vet ej varför men förmodligen var det så JAG ville ha det, det blev alltid som jag ville ha det ;)
När jag kollade efter den här bilden i mina gömmor, fann jag biden av Evis o mej, när vi tjuvlånade Ann-Maries kläder när hon gått till skolan, vilket resuterade i ett avgrundsvråål när hon kom hem!Måste bara lägga in den här bilden å! Kolla in Evis gröna brallor. Tycker att jag hade stilen redan då ;) gummistövlar och keps till klänning, inte helt fel. hahaha


Arbeta i sitt anletes svett!

Det här era slappa, slöa människor kallar jag att verkligen inse att man har inga begränsningar för vad man orkar arbeta!
(Är bara lite....rädd att Kenneth kommer att bli sån)

Hundbesök!

Mia, det lilla livet var och kollade av hemtrakterna under några dagar! Mias hund kollade också av läget, vände ut och in på att blommkrukor, gömde alla skor och tofflor, skällde som en galning så fort han fick förbi spegeln..hahahaha...nästan som en annan!

Sen drog de som avlöningar, med mina skor!!!! (Vet ej om hunden å tog med sig nån)

STACKARS, STACKARS Jens! Evis köper en ny MiniCooper,
Jens får fara till Uppsala o hämta den,
Jens får tvätta den,
Jens får tanka den!
Men sen får han inte röra den utan då ska ut och finåka får han minsann ta gammpassaten...(om han får igång den, annars får han väl gå ;))
Stackars Jens han har det inte lätt....att vara en SÅN toffel!!!Det skålar vi en whiskey på!

1:a klass

Efter ett "kursdygn" i Stockholm med två av mina arbetskamrater så hade vi fått 1:a klass på tåget hem, jag har väl sällan känt mej så lycklig, som när jag skådade våra platser, egen cupé att dra för både gardiner och dörrar, men det hade vi inte en tanke på då Marie Serneholt satt framför oss i vagnen.

En av mina arbetskompisar ville PROMT gå fram till henne, så att vi skulle ta ett kort med henne och honom, men den andre arbetskompisen sa"går du dit kastar jag mej av tåget, jag vägrar skämma ut mej" hahahaha...jag tog åtminstone ett kort på hennes stövel åt honom ;)