Senaste Inlägg

Bara Malin som gör mig lycklig........

Bröllopsdag :D

Nu....

Mörkt!

Höst.............

På gården....

Vad ska jag ta?

Surströmming!

Jag gillar inte surströmming, men har varit på två fester de två senaste veckorna med denna vidriga lilla maträtt...tur det finns snapps, som både tar bort lukten och medvetandet!

Men måste säga att när just denna måltid serveras, är det de roligaste festerna!Tänker inte tala om vad Kenneth ville att kicki skulle känna på.....
Oväder på gång!Oron när jag klev ut från jobbet och såg himlen, var stoor, måste hem och dra ur alla kablar till datorer och tv-apparaten.....det som blev av denna himmel...mullret...var ungefär som det låter från min mage när jag är hungrig...sen var det inge mer. Såg ju verkligen ut som om jag skulle ringa och skriva mitt testamente omgående, och ringa till alla nära och kära och ta farväl...skönt, att jag slapp det den här gången! :)

Apskaft!

Kvällens stora samtalsämne "Malin, vad exakt menar du med ett apskaft?"


 Ja inte är det:Utan snarare:
Mina kära systrar, när de sätter igång och käfftar....eftersom jag är såååååå lugn och timid, så räknas inte jag till deras smeknamn : Apskaft!

Iaf hade vi, några av oss systrar och två svartfötter, svägerskan Lena och mitt fadderbarn Jenny, en väldigt trevlig kväll...Italienskt, stod på menyn och sen bio "Bridesmaids" En riktig tjejfilm! Vrååålkul, på vissa ställen, jag höll nästan på att kissa på mej, när Lena och jag garvade som värst!Vi trodde nääästan att det var oss limon, väntade på när vi seglade ut PROPPMÄTTA från restaurangen...men men, sen blev det ännu högre diskussioner än om apskaft, när de såg hur jag hade parkerat!  

Ähhh....det är ju Mersan, den har specialtillstånd att köra och parkera hur den vill ;)Föll till föga och tog på mej glasisarna...det kunde ju vara något naket man annars missade, i fimen ;)Och..KICKI....nu hade du tur, nu är du skyldig mej en STOOOOOR gentjänst, för att jag inte lägger ut det vidrigaste kortet på dej, någonsin...men bara så att du vet...så spar jag det, det är bäst att du är snäll ;)