Senaste Inlägg

Ett steg mot evigheten du går..

Farmor föddes i början av 1900 talet och är för några år sen död, hon kommer från tiden då sorg och elende skulle påminnas, så man inte hade för roligt.
 
Skratta man på förmiddagen skulle det bli gråt innan kvällen.
 
Ord som jag aldrig glömmer att hon sa, var: Var slag din klocka slår, ett steg mot evigheten du går....trist men sant, men ack så stressande.
 
Eftersom jag försöker ta vara på minuterna i mitt liv så..kommer här ett bildregn på allt från besök på Skatan, Galtström, Erssons hos oss, Berga, Ikea med Idus mm..
 
Och snacka om ta vara på tiden, lysafton i lördags och vi blev bortbjuden på två ställen och lyckades dessutom kombinera det hela =) Först surströmmingsfest hos Lindströms sen kvällsvickning i badtunnan hos A-M o L-E på berget...Jättekul kväll!
 
I dag var det kalas för Simon som fyllde 15...livet går vidare....
 
 
 
Kolla in Kenneth i bakgrunden =)
 
 

Härlig kväll

Kvällskaffe i den fantastiska sensommarkvällen

Sensommardagar..

Nu känns det nästan som om hösten är på väg, bara för att man jobbat en vecka! Men en av dagarna i veckan kom det faktist en annan luft, den höga klara luften, som är så fantastisk =)
 
Iaf har veckan bjudit på massor av jobb och en och annan uppvaktning av "födelsedagsbarn" Glenn firade 60 års dagen i efterhand, glad över flaggstången han fått av oss syskon. Olle firade sin 24 årsdag. Sen var det krogbesök och en massa annat....
 
Här kommer lite bilder från veckan som varit!
 
 

Bröllopskyssen =)

Här kommer kyssen som jag missade i mitt förra inlägg =)
 
 

Bröllop

Vilken ära =)
Blev bjuden som enda vittnena till Ann-Maries och Lars-Everts bröllop, vilket vackert bröllop, vilken dag man hamna med på, bröllopet, middagen som var på Casinot, lyxen som vi fick ta del av....allt det vackra, känslosamma....
Jag önskar dem av hela mitt hjärta: Lycka och frid över deras äktenskap.

Semester i alla former

Semestern går mot sitt slut...
Den sista veckan har innehållit allt vad jag önskade och mer därtill, badning på Berga, Kvällsdopp på Dyket, shopping,Middag på Galtström, middagar med släkt och vänner, utflykter, god mat, sol, regn mm mm
 
Rosorna som vackrast nu =)
Härliga Grillkvällar, hade så trevligt hos Maggan o Stefan att jag till och med glömde fota mer än välkomstdrinken =). Förutom den kvällen var vi till åxå till Lindströms, till Galtströms restaurangen och hade grillfest själv hemma!
 
Bergabadning =)
Kvällsdopp på Dyket
Och en massa annat....
 
Och slutligen ett stort Grattis till broder Glenn som fyller 60 år i dag =)