Senaste Inlägg

Midsommar 2012

Släktparty på Björn, middag med familjen..soligt, varmt, kan man önska något mer av midsommar..näe.....en helt perfekt midsommar alltså =)
 
Att tillägga, Conny gillade inte att Steffe såg längre ut än honom, så Conny ville att jag skulle ta om bilden så att alla kunde se att Conny var störst....hmmm....bröder...när ska de bli vuxna ;)
Dan före midsommar var det den årliga traditionen, jag tvingade Kenneth att följa med på blomster-skövling

Härliga försommardagar...

Det är så härligt med alla dessa vackra blommor, den förväntan man känner i luften när allt börjar spira o blomma :)

Och mitt upp i allt far jag till Mallis med en av mina ungdomsgrupper.
Det var en jättehärlig resa eftersom allt gick så smidigt, inga problem alls :)

Dessutom hann jag shoppa lite och bada i det ljumma härliga havet...härligt, härligt....Sen när man kom hem igen från Mallis var det bara att ta upp vardagslunken ;) Med Lunch på Bryners och Mys hos Erssons, lilla Svea fick inte annat än sina egna tår att fika på, tur att Kenneth och jag slapp suga på våra och fick gott annat fika ;)

Potatis-sättning

Kenneth och Kenneths pappa Nils satte potatis på arrende, med hjälp av svärmor Kerstin och mitt glada hejjarop!

Finn ett fel!Rätt! En kvinna som klipper gräsmattan!

I chock

Var till Jenny o Micke med Jennys 30 års present!
Ett äppelträd! Jenny och Micke stod och kollade på trädet, då Kenneth frågade om de ville att han skulle beskära det, när vi endå var där!
Ja, det vore bra svarade Jenny, men i chock stod hon och Micke, som inte trodde att Kenneth var klok, nästan kapade av alla grenar! " Skaaa deet veerkligeen kaapas sååå däär sa Micke med darrande stämma....Jenny fick inte fram ett ord!

Även om Kenneth kapat grenarna blev vi bjuden på kaffe...och ja, det är ju på gräddhyllan, talgoxvägen, där är det inte som vilket fika som helst, man fick välja kaffe från meny.......får nog klä upp mig nästa gång jag far till gräddhyllan o hällsar på!

Grönan i Stockholm!

I bland är mitt jobb roligaste jobbet man kan ha, bla när man får åka med ungdomsgruppen till Stockholm och gå på Gröna Lund! Tyvärr var det kort om tid i år, och ganska kallt, men, men jag fick ju träffa Mark o Harry där! Vilket förgyllde resan :)


Jahapp, då har man blivit ett är äldre då :(

Ska man vara glad åt att man blivit ett år äldre eller ska man deppa över det...
hmmm..det är på två vis, ena är ju att blir man inte ett år äldre har man ju kastat skjääjdiin (Dött) som pappa brukar säga!
Och det andra är att man "varje slag ditt hjärta slår ett steg mot evigheten du går" Som farmor brukade säga...ja..och rynkigare och hängigare blir man, men, men..ett leende kan göra en förevigt ung ;)

I vilket fall som helst kan jag inte göra något åt det! Så jag har fyllt år, och hade en väldans bra dag, jag och morsan firade tillsammans eftersom det var morsdag och Kenneth var på konferans. Mia o jag åt en trerätters middag på stan och hade en jättemysig eftermiddag..och några stycken uppvaktade morsan och mej...bla Svea det lilla livet!

Konsekvens

Konsekvens av min vighet när jag plockade Liljekonvaljer!