Senaste Inlägg

Bärplockning och badtunna

En salig blandning av innehåll sen sist jag skrev!
Mia och jag gjorde Birsta!
Kenneth och jag plockade Aroniabär vilka han gjorde en fantastisk god marmelad av =)
 

Tjejfest i Badtunna, det är härligt det! Fantastisk kväll hos Ann-Marie med surströmming (Vilket inte jag gillar, och då får jag annat) Men med goood dricka till =) Och sen ner i baljan och inte nog med det satt jag i deras massagesfotölj, kändes som om var på ett väldigt lyxigt spa! (Där Ann-Marie fick ge instruktioner till deras avanserade dusch, som man kunde ringa från och lyssna på musik...de som nu ville det!


Vardag

Kurs..hur jobbigt, trist kan inte det vara..innan man kommit i väg, packat allt, spelar ingen roll om det är ett dygn eller fem dygn så är det massor av grejjor som ska med!
Iaf så var jag på kurs i Stockholm i veckan.Så var det en strålande härlig helg att komma hem till, skördade potatis i helgen, som Kenneth satt, härligt att kunna se lönen för allt jobb Kenneth lägger ner. Och det bästa av allt, fikat efteråt i husvagnen som man gjort sig förtjänt av =)
 

 
 

Augusti läger

Glömt att berätta att jag var på oootroligt vackra Österström på konfirmationsuppföljningsläger, helt fantastiskt ställe.
Dessutom gick det strålande med alla 40 ungdomar som var med!


1 september

1 september kom med ett stadigt ihållande regn, men helgen gick som i ett nafs ändå, allt från bakning till fikabesök, till go middag, mamma, Mia mm mm
 Köpenhamn


Veckan som varit, var Kenneth och jag till Köpenhamn på personalresa. Väldigt trevligt =)
 
Den euforiska lycka som Kent visade när han på Hard Rock café fick två öl till priset av en (Happa hour), har han nog inte känt sen hans två flickor föddes. 
Men att tillägga var jag nog å väldigt lycklig när jag fick två fantastiska goda Cosmopolitan till priset av en...men det resulterade i att jag inte ville gå på någon fler Happy hour, eftersom två är för mycket ;)
 
Studiebesöken, promenader, tågåkning mm avlöste varandra med goda middagar, precis som en personalresa ska vara.