Senaste Inlägg

Naturligt färgat hår

Naturligt färgat hår!
Kollade på tv reklamen i kväll, där de påstod att nu kunde man färga håret så att det skulle se naturligt ut!!!
Vem vill det? Jag färgar då inte håret för att de ska se naturligt ut! Då hade jag  låtit bli!

Garderobsbekymmer!

Jag blir fullständigt tokig på alla mina kläder.
Att vara shoppoholick i så många år har visat sig i mitt inte allt för stora hem, men å andra sidan skulle jag ha behövt ha hela Birsta City som garderob!Efter att ha rensat ut åtta säckar med kläder fanns bara en sak att göra.......åka till stan! Jag lovade dyrt och heligt att inte handla ett enda klädplagg. Det gjorde jag inte heller.....bara tyg så att jag kan sy ett..;-)


Mobbad på arbetsplatsen!!!

Finns det något som kan göra mej mer uppretad än nån som gnäller till om att de känner sig mobbad på arbetsplatsen.

Så får de chefen att dra i gång en utredning om hur det kommer sig att nån känner sig kränkt eller utstött! Och alla vet vem det är, men personen ifråga är så fjantig att den inte ska kunna ge sig till känna. Och den personen går där och sätter näsan i vädret och letar förtvivlat efter nått tecken på att nån tittar surt eller gör något så den kan springa direkt till chefen och gnälla till.

Och såna  gnällspikar  är de som inte har något att göra på  arbetet, som går och drar benen efter sig, som har tid att gny till så fort nåt inte passar, som har tid att lägga märke till att nån är stressad och kanske fräser i från eller något sådant.
Jag säger bara: Jobba! Så är dina problem om mobbing och utsatthet ur värden!!

DESSUTOM så blir man tvingad till löjliga samarbetsövningar, som inte ger ett skit för att höjja stämningen!
Undrar om den som känt sig utsatt, känner att den fått den hjälp den behövde i dag, för att inte känna sig mobbad....efter arbetskamraterna fick lägga ett pussel!!!

Undrar om jag inte känner mej lite mobbad för att jag fick stå ut med detta denna dag........