Senaste Inlägg

Alla hjärtans dag!!!

image814
Jag verkligen ÄLSKAR Alla hjärtans dag! Den bästa dagen på hela året!!!!

Glad i hågen for man till modern med en ask med hjärtgodisar, kommer du? firar du alla hjärtans dag?
KLART jag gör!!!!!!
image815
Höll nästan på att hinna ut innan Jenny kom, men jag sa nästan.......

Jenny ifrågasatte mina senaste förehavande och jag upplyste henne om att Alla Hjärtans Dag var viktigare än Halloween, Jul och Påsk!!!.......

DÅ vaknade modern till och ut kom ett oigenkännligt läte!!! Viktigare än JUL O PÅSK???? Vad är det du säger?`Är du från Vettet? fick jag höra från den stillsamma, (trodde jag) väna lilla varelse.

Ja, sa jag att jag tyckte att det var viktigare att ge presenter till varandra på den dagen än vid jul och påsk, för all presenthantering vid de högtiderna har tagit överhanden och högtiderna i sig missar den egentliga betydelse!
Och är det VERKLIGEN någon som tycker att man ska fira HALLOWEEN???? Vad är det för något att fira? En massa döskallar??? Såna träffar man ju annars i tid och otid ändå!!!

Jenny tyckte att för singlar,  var alla hjärtans dag en plåga!
Upplyste henne att har man inte släppt till och sett till att man har det på det torra så........får man faktiskt skylla sig själv!!!
image816

Jenny sa att om hon inte hade lärt sig att ta såna taskiga kommenterar från mej hade hon varit på psyket nu!!!!!
Lägger in bilder till Jenny för att hon kan få se hur det ha kunnat varit.........
image812image813

Undsättning av oönskad hårväxt!

Härligt, härligt...min älskade "son" Olle, är back in business again!
Han längtade så otroligt efter sin kära mamma "2" så hans framtida planer fick stiga åt sidan!
Lumpen är nu ett minne blott :)

Eftersom jag har ont om tid, och i synnerhet på dagarna eftersom jag arbetar mer än heltid, som ingen tycks ha fattat!
- öhh, Malin varför kan inte du? Öhh, måste du jobba kvällar?, öhh vadå, jobbar du nästan alla helger?
JJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA och åter Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Jag jobbar dagar, kvällar, helger, storhelger mm förstå det nu!!!

Men som den väna lilla (lilla, är kanske en liten sned bild från mej!!) varelse jag är. Uppfostrad med dåligt samvete, så kommer jag alltid till undsättning vad det gäller min moder, och mina systrar, och mina bröder och mina barn och.........och, och........

Veckans undsättning var verkligen av stor vikt, att hjälpa min moder att ta bort ett litet strå som visat sej på hennes 80 åriga.....visst jag, vi kom överens om att inte skvallra, alltså lilla bumming och jag och min moder, när de ringt mej nere i kyrkstugan när jag höll på torka golv, att jag skulle avbryta allt och komma till undsättning ögonblickligen!
Evve har berättat vad som hände i sin blogg så jag refererar till henne:

Väl hemma så begav jag mig till min granne även kallad mormor gullan. Malin var där å noppade bort oönskad hårväxt från mormor och när ja sagta drog fram mobilen för att få en bild av händelsen och lägga ut på bloggen, gav grandma ifrån sej ett illtjut av panikångest! Enda reaktionen från henne på hela efermiddagen! men ja gav henne ett löfte om att ja inte skulle lägga ut nån bild på så det löste sig =D gullhönan <3

Evve berättade för mej att det var enda gången på hela veckan som en reaktion kommit från mormor, annars tyckte mormor att Evves besök var av så tråkig karaktär att hon satt för det mesta och sov!!
Vet ej om det var än förvrängning av sanningen!

Men vad ställer man inte upp på!!! Sa åt Evve att bloggläsarna kanske får för sig att det var vildvuxna murrehår jag noppat....Vi tänkte oss in i det hela och Evve gapflabbande rusade ut från mormors hus!!!
image811