Senaste Inlägg

Det kostar att ligga på topp ;)

Jag säger bara att det kostar att ligga på topp ;)

Vilket gnäll.......

Vilket gnäll, bara för att man tycker att manskroppen.....eller delar på den är väligt vacker.
Då ska man inte kunna få ha bilder överallt som man gillar......"måste du ha alla dessa bilder framme, dessutom i köket!" Vart ska man annars ha dem, det är ju där man mest är!...........(Och alltid retar det nån)

Solen i mitt ansikte.....

Ååhhh...vad härligt, solen har lyst upp mitt liv i dag :)
Sol, massor av snö......och åter igen fika, kan det bli bättre.......

Fika, fika, fika....

Smaskigt värre när Evis och jag var och åt vår veckolunch på charm i går, Kicki Fanny, Kenneth, Johan o Ida kände lukten av trevlig stämning och gjorde oss sällskap, innan min shopping runda kunde ta fart.


Vet inte om det var doften eller om han grät av att måste ha öppnat plånisen!!!Iaf följde lördagen av en kall......
....vintrig dag med fika.......Evis ville inte att jag skulle lägga upp bilden då hon tryckte i sig 350 kalorier, så jag klippte bilden och la upp inte den fullskaliga för att göra som hon sa utan en del av den......Så ser ni vad de och Kenneth var onyttiga medans jag nöjde mej med en gurkbit..;)Säger bara: Tur att bilden inte visar hela rummet!!!

Tvinagde Kenneth och min vackra, kalla :( mersa på en åk-tur innan det började snöa igen...Tyvärr kommer verkligheten i kapp en i bland så hem och städa innan nästa fika......:)28 Januari 2010

Dagen började med en het diskussion på min arbetsplats huruvida en flaggstång/flaggas viktiga tradition och vördnad var av betydelse.

Vi var två läger, varav det ena lägret som försökte övertyga oss hur avgörande flaggstångens/flaggans del var för framtidens moraliska aspekt var enormt hög!

Och så var vi det ena lägret som försökte få det andra lägret att förstå att det var en betydelselös handling att överhuvudtaget ens besvära sig med att utföra en sådan onyttig handling då det fanns viktigare och betydligt mycket mer saker att ägna sin tid åt.
(typ shopping och middagar med alkoholhatiga drycker som hindrade en nedtagning av flaggan vid solnedgången)

Det andra lägret bestämde sig för att generationsklyfftan mellan oss var för stor för att vi skulle kunna samsas om våra oliktänkande!

Ja, ja det var dom som sa det!


Efter lunch fick jag det stora nöjjet att se "Bosse" göra ett vettigt handtag ;) Men han kastade nästan ner sig på backen för att inte bli föreviga i denna pinsamma situation, så att hans kollega Eva skulle få se hans förnedring.Kvällen bestod i att ta upp kampen mot det stooora fruktansvärda snökaoset med avstängda vägar och avåkna bilar, för att skåda Hedbergskas vårshow. (Vår kändes väääldigt avlägset i kväll)

Min syster Evis som bjöd med mej hade sagt åt mej att återigen vara i tid, så att vi skulle få bra plats i kön.
Och jag hamnade som vanligt i den pinsamma situationen att stå längst fram i kön som en annan "Groopie", ensam förståss tills min syster behaga göra entré..........

Det här med städning....

Efter en diskussion på min arbetsplats i dag, kände jag att, efter att ha propagerat så högt om baksidan av icke städade utrymmen, att jag måste föregå med gott exempel, så jag kan stå rakryggad med lätt ihopsnörd min när jag äntrar min arbetsplats i morgon.

"Liksom en sån där översittarmin och lätt höjda ögonbryn med huvudet en liten aning på sned, och ögon som föraktfullt tittar på  mina arbetskamrater"

Tyvärr är jag ingen älskare av städning så när jag väl baxat ut dammsugaren, satt i sladden, insåg jag att jag hade andra viktigare saker att tillföra i detta liv!!!

Så jag får inse min förlorade chans att se stroppig ut och inta den vanliga kutryggade hållning med nedslående blick och hasande fötter, på jobbet i morgon........OM JAG ÄNDÅ KUNDE HÅLLA KÄFFT!

Smaskigt fika...

Tänk dej doften av nybakt, och kaffe doft........mmmmmm smaskens   :)

Afrodans!

Malin, du måste börja röra på dej!
RÖRA PÅ MEJ!!!
Som om jag inte rörde på mej! Jag får all den träning jag behöver i veckan när jag fredasshoppar!
*Jag springer in och ut i varje provhytt, prövar minst 10 plagg i varje.
* Hjärtklappning, så fort jag ser något som glittrar.
*Träning av armmusklerna för den enorma tyngden av påsar, i båda armarna!
*Plånboken öppnas och stängs, jag tränar nackmusklerna.

Kan man verkligen träna mer än vad jag gör!
Vill inte ha ngt svar eftersom jag inte satte ut frågetecken på föregående rad!

Men endå, endå....ska vissa måsta verkligen förstöra nöjjet för min känsla av förnöjsamhet över fullgjort träningspass!

Det resulterade i Afrodansens värld, tänkte att där kanske, kanske man kan åtminstone få se ngt vackert tyg!

Det som hände var: Jag såg ut som sju svåra år efter det fruktansvärda slitsamma passet, jag gick omkring som om jag legat med ett helt fotbollslag,


ryggskott(Hur snyggt är det???) Och en vecka efter hör jag fortfarande trummorna ekande i skallen........

Verkligheten är inte lika vacker som man ibland inbillar sig......
HELT, HELT ....slut efter träningspasset...........................

Det kommer att komma mer, jag har varit på "G"

Att leva i skräck....Ja just ja, det var inte Kenneths skräck jag skulle berätta om (Men jag tvingade han att öva mot sin fobi, som man har lärt sig från tv, man ska utsättas för det man absolut inte tror sig våga) att fara till IKEA på mellandagsrea...

Utan Fannys och min totala skräck att inte överleva...

Den fasansfulla nyårsdagseftermiddagen skulle vi till Björn och fira Emma o Lena som fyllde år......vad vi då inte visste om var att vi skulle fastna i den snöstorm som var den värsta i mannaminne!!!

Vi kände skräcken komma krypande ju närmare vi kom ut på skatavägen som var oplogad.

Pappas ord ekade i mina öron= Bieliiin är itt na bra i vinterveegfööere! ÖVERSATT= Mersan klarar inte vintervägar så bra, den är för lätt bak och den är bakjulsdriven! (Finländarna använder inte så många ord, man får gissa sig till resten!)DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hände det som inte får hända! När vi inte såg vägen längre, eller visste vart vi var, så körde Kenneth fast i den snödrivslikna vägenKenneth klev ut ur bilen och manade oss att göra detsamma! MEN VI TOG OSS INTE UR BILEN! VI VAR FAST!!!Fanny frågade mej varför jag såg så sammanbiten ut......jag krystade fram ngt ohörbart! Vad hon inte visst var att jag funderade på hur Fanny skulle smaka...om hon hade hållt sig ren.......iaf vi skulle bli kvar där allt för länge...eller lyckas ta oss ut och vandra genom snöstormen den lååånga vandringen till civilisationen!

Men dåååå Kände vi fjärilar av hopp i magen, vi såg en skugga komma gående...Kenneth o efter kom Stefan o sen Emma, sen kom mina syskon i bilarna bakom som kunde hjälpa oss de 30 metrarna som var kvar fram till Steffe, Lena o Emma.....Efter den fasansfulla färden så fick karlarna vila ut i soffan en stund och sen kunde vi fira Lena o Emma!När vi skulle hem tog Fanny det säkra före det osäkra genom att stanna kvar o åka med ngn annan hem efter hon sett mig slicka mej om munnen när hon gav mej en glädjekram när vi vart räddad!

Hemfärden gick iaf utan missöden.Den enda som var glad åt hela snöfallet var Gravelyälskaren som fick användning för den när vi kom hem!

Nyårsafton 2009-2010

En väldigt trevlig kväll med allt som en nyårsafton kan ge ! :DOch med de bilderna som talar för sig själv, vill jag önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

In med Nyår!

Tvingade Kenneth att följa med ut i det vackra vintervädret, innan vi ställde för Nyår...Härligt var det iaf att ställa fram vitt o silver o de saker man annars har framme, kändes nästan som vår!När allt var färdigt var det bara att invänta gästerna....

Kenneth fyller år

Kenneth`s födelsedagsfirande började helt i min smak!
Kenneth som var ledig klev upp och kokade kaffe till mej som skulle iväg på jobbet, sedan fick jag ett inslaget paket till frukosten! Tycker verkligen att han förstott det här med att göra en kvinna glad även på mannens födelsedag ;)!

Iaf kom det många som ville fira Kenneth senare på kvällen!Kenneth mellan sina föräldrar...Stefan (= Rickard Gere)Fikasugna gäster...Och slöa ungar ;) ...........som senare när de andra gästerna gått, fick se julen åka ut!