Senaste Inlägg

Midsommarhelgen!

En trevlig helg med mycket ätande, drickande, gemenskap.....Hos Erssons, Björn och hos oss.

Sanningen om midsommar...

Här är de oförskönade bilderna från midsommar...
Till ni som trodde att vi var försiktiga små ljuvliga varelser....
Ok bakom de här korten kan man inte kommentera ngt utan de får tala för sig själv...finns ju frågor man kan ställa till sig, undra över som tex öl-burken på rullatorn....Evves hysteriska vinkning, likaså hennes rumpa...Marias min...Lindströms...ja, det finns mycket att fundera över ;)

Många känslor!

Romantiskt, roligt, avkopplande, mysigt, är några av de känslor jag upplevt i veckan som var! Förra helgen var det kalas hos det lilla livet Alva!
En mysig, trevlig, väldigt fin tjej.....


Min bror har så otroligt genomtänkt intrett hus, alltid lika spännande att komma dit och se om det har hänt ngt nytt =)Mycket, mycket mera finns att beskåda hos honom....

Efter Alvas kalas bar det av till arrendet där allt var som det skulle.....Kenneth grillade och jag sussade..hehehe.....Sedan for vi och plockade liljekonvaljer då de på arrendet var utblommade......Eva-Lisa och jag tog ett tripp till Stockholm där vi träffade Cilla..och förutom det så åt vi och drack och vi åt och drack och vi åt och drack och shoppade......
Vi gick på bio och såg sex and the city och drack jordgubbsvin på hotellrummet, vi var till slottet där det övades för kronprinsessans bröllop.
Med andra ord en riktig tjejresa, som var så otroligt mysig och trevlig....längtar redan efter en ny sån!
Och väntande på tågperongen stod Kenneth som verkligen fick en att känna sig efterlängtad =)Mia och jag var till Coop i Birsta och handlade mat, då såg vi de nya tårtprydnaderna. =)Sedan var ju den STOORA svenska händelsen här: Viktoria och Daniels bröllop...Tv-tittande för hela slanten, först här hemma sedan hos modern där Eva-Lisa bjöd på Viktoriatårtan. Kicki och Kent hjälpte till att äta upp den......Sedan var det de som var måttligt roade av bröllopet....men jag lyckades tvinga honom att titta med mej en stund.....


Herre!

Jag ber inga långa böner, jag uppsänder inte otaliga suckar. Jag bugar mig inte djupt och överlämnar inga kostbara offergåvor till Din ära. Jag försöker inte vinna Din allsmäktiga gunst, jag frågar inte efter förnäma gåvor. Mina tankar bär inte lovsångens vingar. Mina ord saknar blomsterpraktens färg och doft. Jag är utmattad, sliten. Det skymmer för min blick och ryggen tyngs av plikternas börda.
Ändå ber jag nu innerligt, Herre. Jag äger en skatt jag inte kan anförtro min nästa. Jag är rädd att ingen skall förstå, utan förakta den och hånskratta.
Om jag än är grå i min ödmjukhet inför Dig, Herre så står jag som en glödande fodran inför Dig i min bön.
Om jag än viskar tyst, så framför jag min bön med okuvlig vilja. Jag spänner min befallande blick högre än molnen.Rak i ryggen kräver jag, men inte för egen del.........Led henne på vägen, välsigna henne.......

Sjung om studentens lyckliga dgr........

Intensiv vecka...har verkligen fått leka fotograf och allt i allo, den här veckan...bilderna får tala...=)

Det har varit mycket trevligt...förutom dessa dgr så har det varit tid för en massa andra saker som jag inte återger vare sig med bild eller ord, men var bla hos Kicki o Kent fredag kväll..väldigt mysigt och trevlig......härligt att bo så nära sin syster.....
Måste visa två mycket märkliga kort..........

Lördagsvila?????

Vaknade halv sju...
(Kent! Jag vet att du hatar såna människor!)
 ....och satt i gång med dagens sysslor., som bestod i att fara till Norells trädgård inhandla frö, till arrendet så! Fick spydiga kommentarer av Kenneth att man inte var klädd som jag när man arbetade i trädgårdslandet!


Tvättade en massa, hängde tvätt ute (Älskar doften av nytvättat som torkat ute =)
Putsade fönster, hängde upp nya gardiner!

Var till Jenny i hennes nya kåk, hon ville ha trädgårdstips av Kenneth (Jag la mej i hela tiden, så både Jenny och Kenneth vrålade i varsit öra att jag skulle gå in och "terra" Micke i stället)

Plockade Liljekonvaljer (Älskar dessa blommor)

Var med på en visning på Mjösund

Grillade...

Fick kvällsgäster över ett glas vin, Wiskey, kaffe

Försökte sova......

Ja, det var lördagsvilan det =)

Fredag.....

Ibland hur man än försöker att se livet med glädje, kommer tyngden av sorg, över svårigheter man drabbas av, att livet helt enkelt måste levas.

Fredagen......i bland finner man inte ord, borde kanske inte blogga då...men varför ska man ge sken av att allt är så glatt....

Bakom dessa bilder finns så enormt med känslor......................................

Torsdagens alla händelser...

I förnöjsamhet över att sommarens härliga blommor slår ut, ringer Mia!


-Handling!!!!
Det är bara att kasta sig ut i bilen och hämta det lilla livet...Glad i hågen handlar vi...
Efter inköpsrundan väntar Jenny på att jag ska frisera henne!
I lugn står jag där och drar slingor när Jenny vrålar till i ett avgrundsVRÅL...


utanför har fi fått en "flucktare" Bästa sättet att bli av med dem är att bjuda in dem....
...Men jag vet inte om Jenny var så tilldragande, i sin babymössa så vi blev av med honom.

Iaf blev slingningen och klippningen bra...ni kan ju se skillnaden här nedanför, både resultatet och glädjen som kom med det.

FöreEfter

Ahh...älskade, Fasansfulla, Stockholmo!

Efter två "dödslitsamma" arbetsdagar i Stockholm, som bestod i att gå på stand up club och gå på Grönan och shoppa med ungdomsgruppen Cookies,


så fanns bara ett att göra! Förlänga vistelsen i Stocholm med den lilla värnlösa varelsen, Cilla.
Värnlös och värnlös efter att vi oupphörligt surrat hela kvällen och hela natten så skulle man få nån timmes sömn innan man släppte lös shoppingkrafterna, hos Cilla och Mark i deras lägenhet i Stockholm!
Efter att Cilla hotat Mark till ett liv i fruktansvärda plågor om han inte bäddade gästsängen åt mig innan vi behagade dyka upp efter en alldeles förnöjsam stund på resturangen, så tvingades han inta liggläge för att inte störa i vårat "Tjejsnack"

Förövrigt skulle han upp till jobbet kl halv sju, men det tog inte vi ngn hänsyn till utan stormade in i lght och flabbade högt och ljudligt!


Men den värnlösa lilla varelsen "Cilla" Väckte kvarteret med ett VRÅLANDE i dödsångest....å, där trodde man att man skulle få ligga likt en prinsessa i allsköns ro....men, men, vad man bedrog sig!!!! 

 

Vet inte om det är ngn ritual men Cilla stod och kastade mjölk omkring sig i köket,
och dessutom skulle jag inte få lämna lght om jag inte intog något sorts gift Mark hade med sig från Australien.CIlla påstod att det var ngt man hade på smörgåsen....(Jag tror att jag blev drogad, för min shoppinglust kom inte i gång....RYSNINGAR) handlade endast en fotkedja o en topp.........Tänk om jag är förstörd för evigt....Ät inget hos Mark o Cilla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!