Senaste Inlägg

Pottpuri av bilder från helgen

Med känslan av att sommaren är på "G"

I total tysnad kom förtältet upp....allt för att undvika skilsmässa!

Cykeltur..ha!!!!!

Jaha, då skulle man ha varit på allerten och ta sin nya mersedesvita cykel till jobbet och vad händer? ....jo Kenneth har skruvat åt styret för hårt så jag faller som en fura.....besse över händelsen, Och väääldigt ont i mitt knä, där HELA min tyngd la sej på, sliter jag upp dörren..sansar mej..plutar med underläppen....tittar med ledsna ögon på Kenneth.....du måste renovera om cykeln, jag har förstört styret och lacken.....Men egentligen ville jag bara VRÅÅÅÅLA : DITT PUCKO!!!!!KUNDE INTE DU HA KOLLAT STYRET FÖRST, ELLER VILLE DU HA IHJÄL MEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veckan som var...

Pappa skulle ha fyllt 84 år i onsdags....det är ett hål i mitt liv sedan pappa dog, jag är inte hel längre, på ngt underligt sätt så blev det inte på samma sätt när min bror Leif dog, även om vi i familjen alltid har hafft en stor sammahållning och förlusten över en älskad bror kändes svår, så var det inte på långa vägar så tungt som när pappa lämnade jordelivet.
Pappa lämnade märken efter sig...han var en så otoligt stark personlighet med lite väsen omkring sig.. han var ljudlös med mycket färg och många uttryck..han var en förebild av manlighetssläktet!
Och jag älskade honom så......
Och jag saknar honom så.......

Sommarvärme!

Helgen var fantastiskt härlig med denna sommarvärme som kom!
(Kenneth) Hann med allt möjligt....allt från saftkokning till att bara sitta och ge massage i solen...=)
 Och jag bara fanns......

Kenneth kokar havtornsaft och havtornsgelé...Jag "jobbar" mej fram med kameran i stället.....
Från saftkokning till plankbygge.......
Paus med en cykeltur..för att kolla cykeln som Kenneth plockat i sär lackat mersedes vit och satt i hop.....

Vet inte om Kenneth hade lust att flytta efter alla arbetsuppgifter..men han kom inte ner i grävlingshålet.....
Efter cykelturen fick han äran att ge mej fotmassage medans jag läste en bok o drack ett glas rött....
Min nya fotkedja =)
Måste ju vara lite snäll tillbaka så jag for på bolaget och köpte ett fantastiskt gott rosé vin som jag kylde och serverade honom efter allt slit!
Åhh..denna fantastiska försommar...
Kolla in Kenneths tillgjorda leende...på Ikea!!!!!!! Och min ÄLSKLINGS bakelseJa...få se vad vi kan hitta på åt honom nästa helg... ;)

Svamp!

- Har du svamp?
- Ja, i kylskåpet på andra hyllan!
- mohahahahahahaha
- Vad, menar du? (tittar på honom förnärmande)
- Du har ju inga kläder på nederdelen!
- vadå??? Ops =o Det hade jag glömt!!!!!!!! (väääääldigt generande)

Guds mirakel

Måste berätta om min syster.

Vet inte vilka som läser min blogg men vet att en del av mina syskon o andra som känner min syster Kicki....men jag vill berätta om det är någon som inte känner till henne.Min syster Kicki fick besked i våras att hon hade en väldigt ovanlig canserform i bukhinnan, vilket skulle innebära att hon skulle gå igenom en stor, låång, svår operation på Uppsala universitets sjukhus.

Chocken vi i släkten fick var stor..livet stannade upp, Kicki, Kicki, våran Kicki!!!! Vi stod med gapande munnar och rädslan slog, välte omkull oss...jag kom ihåg att när jag fick reda på det,  gick jag in i badrummet hemma satte på duschen och bara grät och grät och alla kännslor som fanns när pappa och min bror Leif som fick en hjärntumör och dog, kom fram.

Men Kicki visade en styrka, en stoor bestämdhet att hon skulle inte dö, hon ville inte dö, det här skulle hon överleva, hon hade mycket kvaar än som hon inte hunnit uppleva.

Kicki bad alla sina vänner, familj släkt vänner alla att be för henne att be om Guds nåd....då började bönekedjan från klockis till Israel till Canada till alla möjliga som bara hade hört talas om Kicki.....och Gud sände sin förlängda arm i form av:

Haile Mahteme, kirurg vid Akademiska sjukhuset i Uppsala!Numera kan jag berätta att han är familjen Erssons stoooora idol, liksom alla andras i vår släkt som med den otroliga operationsform han använder sig av och sitt angagemang att vilja hjälpa Kicki....i flera låååånga timmar från morgon till kväll med bara 30 min paus, arbetade han med Kicki...Hans ord till Kicki efter operationen var "Nu är din sjukdom bakom dig" Vilka stora fantastiska ord av denna skickliga kirurg...Guds förlängda arm........

TACK GODE GUD FÖR DIN OÄNDLIGT STORA NÅD

I dag träffades Kicki och jag "på andrra sidan Operationen" och vårat möte var så känslomässigt starkt som de flesta gånger är när vi träffas....Jag är så otroligt tacksam att Gud lät min älskade syster få en ny chans på denna jord.....Usch...såg där att jag hade en väääääldigt noppig koffta...hmmm ...vart har jag lagt noppmaskinen..KENNET, KENNETH...HALLÅ............................vart är noppisen....KENNETH!!!!!!

Vänta...måste bara lägga in dessa som jag tycker är så kul.....medan Kenneth letar efter noppmaskinen......


Thanks Harry!

Thanks Harry for the considerates words =) I'm so incredibly grateful to God that helped my sister through the surgery without any bigger complications, she was really carried by one of God's great mercy. 
What fun that you enjoy my blog.
Malin

Helgen som var!

Kenneth var fullständigt sysselsatt i att bygga staketet...tänk vad bra för karlarna när de har något att göra ;)Själv följde jag med Emma och gav instruktioner (La mej i) eftersom hon fick fota konfirmander istället för mej....Emma gjorde ett jättebra jobb med tanke på alla mer eller mindre knäppa arbetskamrater ;))När jag vilat mej nån timme bar det av till modern med Mia i släptåg :)
Och kvällen avslutades med grillning... Skenet bedrar...det är Kenneth som grillar...:)
Söndagen blev det endast någon åktur, och beskådning av natur...då var jag heeeelt slut........

Vilken idiot man kan vara!

Åh... kände mig relativt pigg, då MÅSTE man ju göra någon nytta...så då bakade jag, sen....fick jag ont, blev trött och jätteledsen....nu vill jag bara gråta, för nu är ALL kraft borta....hur kan man vara en sån idiot? Åh....varför??? Dessutom har jag svullnat upp där de snittat mej........Kenneth tyckte jag var galen som köpte ett ägg paket med bara 4 ägg för att paketet var gulligt...hi,hi..

Min hals..en fotboll på en blompinne!!!

Ann-Maries kommentar när hon såg min nyopererade hals "-Det ser ju ut som en fotboll huvud ditt, på en blompinne!"

Hahahaha.....Hon har förmågan att uttrycka sig....

Men smalare blev den! Men ont gör det och jag är omäskligt trött och slut!

FÖRENja..det är inte systrarna jag menar som är svullnaden på halsen ;)  men om ni tittar på MIN hals så ser ni...

EFTER

Till Maria Nylen-Sten

Jag har inte skvallrat...bara en enkel liten bild.........Ha en trevlig helg :D

Trött.....

Har varit och opererat bort min sköldkörtel, som jag gruvat mig så för i över två år.

När jag förstod att jag måste.....jag var så totalt slut psykist...fysikt att jag somnade innan förberedelserna och långt bort måste jag ha vaknat till när de skulle sätta in en kanyl i armen...

-aj, så får ni inte göra, minns jag att jag sa.....sen väcktes jag, men jag var totalt slut,  så jag fattade inte att jag opererat mej redan...jag sov i ett streck i 10 timmar och jag hade missat att jag opererat mig =)

Här får ni se händelseförloppet förevigat av Kenneth...och min rumskamrat Abbey...som inte hade lika tur som mej....och sist och slutligen en bild på mej och den äckliga, vidriga sjukhusmaten.....


Sista April =)

Blev bjudna som nu är tradition till syster Ann-Marie men först majbrasa vid plan på Hemmanet....en jättetrevlig kväll, med myyyycket skratt =)Förstår inte ;) Varför Kenneth, Mark och Jesse stod tätt i hop ett flertal ggr under tiden vi var på plan och tittade på brasan.....Förstår inte varför Gubbarna höll sig så länge ute vid korvgrillningen...de var väääldigt glada när de kom in....

Vår....

Från utslagna vitsippor, flyttlass,och allt annat under en väldigt hektisk tid får bilderna tala för sig själv....och till vissa gnälliga personer om att jag gör sega uppdateringar....SKAFFA en blogg själv får ni se hur lätt det är att hinna ;)....(Tycker om er ändå, även om ni kan vara ett pain in the ass :) )Kenneth har lackat om min cykel från rosa till Mersedesvit =) Me like =) Mina två pärlor...


Sen har vi stuckit in flyttlass med hjälp av Jesse åt Mia till hennes nya bostad....Har fikat..ute :)Har varit på systermiddag och firat Lena...hmhm....år :)
Kan tyvärr inte återge ngt av samtalet, alldeles för avslöjande och intimt men alla på resturangen hörde vad vi sa eftersom både Lena, Ann-Marie och jag hör dåligt så det var ett VRÅLANDE utan dess like.Först äääääändlööös shopping (Tyckte det var ändlös eftersom jag var VRÅLHUNGRIG.....)Kenneth och jag var på ngn sorts trädgårdsmässa i Umeå där Kenneth var föreläsare...
Då passade jag på att shoppa igen  :) Fast jag varit både i sthlm och shoppat med systrarna samma vecka :)Mysigt på kvällen när vi var ute på krogen och åt....sen...sånt som bara kan hända mej......fastnade i en ställning när jag skulle räta ut ryggen efter en natt i alltför mjuka sängar.....så.......tur var att Kenneth då var inne på rummet...för jag hade annars legat kvar där....ni kan tro att han fick sej ett gott skratt när han fick hjälpa mej upp..
Sen när vi kom hem blev det våreldning på arrendet....