Senaste Inlägg

Kul

Helgen har varit lyckad! :D En kul kväll på Stadshuset, lätt bakis med inslag av födelsedagsfika hos Johan, grillning, städning, Zumba, besök hos modern, besök hos Glenn på sjukhuset som var lycklig efter en jättelyckad operation :D besök hos Mia och plankförberedelser, och fruktansvärt onda skavsår!!!!Johan bjöd på hembakad OTROOOOOLIGT god chokladkaka och jordgubbar! Världens bästa Johan :*Eftersom man var lagomt mör efter fredagkvällen, så vinet till de grillade köttet fick bestå av VÄLDIGT liten flaska vin!Kenneth påbörjade plankbygget mot grannen, deras hund var den enda som var intresserad av Kenneths bygge!Det värsta av allt var att ena Belosen gick sönder för Kenneth, det resulterade att jag skämde ut mig inför grannarna då jag fick hjälpa Kenneth att dra hem vagnen till den för hand...haltande (För skavsårets skull) UNDER MIN VÄRDIGHET...Men det absolut roligaste av allt var att Glenns operation blev lyckad så att han kan leva ett normalt liv! Tack Gode Gud som hör våra böner :DOch Mia det lilla livet fyller för de mesta alla mina dagar (Och nätter ibland)...Och som slut på detta blogginlägg, lägger jag in egobilder eftersom jag har fått en ny pryl som är en antenn som kan knäppa kort radiostyrt upp till 300 m...måste ju pröva mina nya teknikprylar...:)

Harry på besök i Sundsvall!

Jennys 30 års fest!

Konstigt hur livet går vidare, måste gå vidare från mörker till ljus!

Var på Jennys 30 års fest i lördags! En jättekul fest med allt vad som en fest ska innehålla: Frågeslinga, show, god mat, gott vin, trevliga gäster och dans!Kungen o drottningen och Estelle/Sean Banan


Två "Karlar" Ute på ragg och en Svårflörtad "Jenny" Och en på "G" "Malin""Björn Ranelid" o "Sara Li"
"Torsten Flink" Med åskådare


Måste bara lägga upp två bilder till..En på GODBITEN Svea och den typiska fjortisbilden, före o efter...En förkyld, hängig Svea.

Tung dag.....

Så tungt det kan vara...Mia o jag var på begravning av hennes vän Christoffer, ofattbart hur Christofers familj ska orka vidare, hur de ska känna, när jag som bara kände Christofer genom Mia, känner en sån stor tung klump i bröstet, när jag tänker på att han dött. 21 år gammal.

Mia hur ska hon orka denna tunga sorg att bära....ibland är livet som ett stort tungt ok att bära....

Påskhelg!

Åhh..vad skönt att få sova hur lääänge man vill på morgonen....typ...ända till halv åtta!!!!


Påsken hade allt vad som man kan önska, god mat, kyrkbesök o framförallt de nära o kära runt sig!


Skärtorsdagsmässa o Påskaftons-midnattsmässa i Svartviks kyrka....


Skärtorsdagsmys hos modern, eligt tradition..

Barnen på middag....Och en massa fikande!

Stackars, stackars Tosse!

Den hemska fruktansvärda "tyrannen" JENS, vägrade att han skulle få mat, bantas skulle han, dessutom fick han inte sova på sin invanda favvoplats, så fort stackars Tosse försökte (Med magen kurrande, som jag aldrig hört förr, en katts mages kurrande) lägga sig, rusade "tyrannen" upp och kastade ut honom...

Evis befarade att den dag Tosse gått hädan, skulle hon bli Jens nya offer!.........Kan inte förstå att så fort ytterdörren öppnades så smet Tosse in...till vad?????Iaf så pratades det om pensionen och vad som skulle hända om man tackla av, om ens barn skulle ta hand om en...Ann-Marie hade sitt på det klara, att så fort hon tacklade av skulle hon minsann inte vara någons belastning utan hon skulle ta ett piller vid minsta svaghetstecken, så att hon trillade av pinn!

Steffe hade en bättre idé för henne, att hon skulle göra iordning en cykel som skulle stå utan kedja och utan broms,  färdig till hon började tackla av, så kunde hon kasta sig på den och köra utmed hennes fruktansvärda backe, så skulle hennes liv avslutas snabbt o säkert!

Ja...trevliga samtal har det varit under påsken ;)Sliten...

Känner mig rätt sliten, just nu!

Har varit på konfirmandläger i Undersvik och flyttat åt Mia och Stockholmresa med mina systrar och under tiden har jag varit sjuk med feber o förkylning och jobbat som vanligt!

Skulle gärna ha vilat upp mej ett tag nu! Men, men..i morgon är det jobb igen, långdag från 08:00-22:00...nu gäller nya tag!

Blev rätt chockad i morse, när jag upptäckte att det är Påskveckan som kommer nu! Jag lägger Påskpyntandet åt sidan i år (För jag orkar inte) och kastar fram senaste Påskfyndet!Iaf är det vår i trädgården :)Mia, som tar upp en stor del av min tid både fysikst och psykist. Men det är väl det man har sina barn till :)Stockholmsresan..
väldigt trevligt, väldigt surrigt, väldigt shoppandet, väldigt mumsande, väldigt vinande, väldigt mysigt....VÄLDIGT FELÅKANDE I VANLIG ORDNING!!! Glad iaf att vi hittade fram tillslut!Dagen efter när vi nyktrat till och shoppat ännu mera, träffade vi Mark o Harry på en fika! :) Denna söta gossiga Harry!Som tur var, hittade vi iaf hem till Sundsvall!.......(Kan inte fatta, att vi ALLTID åker fel, när vi systrar ger oss i väg...måste vara för allt surr i bilen)