Senaste Inlägg

Pakethämtning!

Tog med mej hjälp när jag skulle hämta paket på posten i Lördags...paketet håller Kicki i handen om ni undrar vart det är....kanske inte behövt sååå många som skulle hjälpa till!!!!Vet inte vart Jens menade att man skulle komma in...hos honom och prata?????????

Ambivalent tillstånd....

I fredags sattes våra invanda, fredags rutiner ur balans, Charm, våran lunchresturang var stäng för ägarbyte.
I ett ambivalent tillstånd bestämdes efter stor disskussion vart lunchen skulle intagas, på Innergården, blev det bestämt.
I förvirringens tillstånd när Kenneth frågade mej vart det nya lunchstället var, eftersom han ville följa med, svarade jag på MELLANGÅRDEN, vilket fick Kenneth att fråga om jag inte skulle till stan, vilket jag inte fattade vad han menade, utan svarade än en gång att jag skulle in till stan och äta på MELLANGÅRDEN, vilket han svarade mej, att där vill inte jag hålla till att äta!
...Inte jag heller, vill äta där ;) Men det blev iaf på ett ganska kallt Innergården, vilket vi får se, om vi verkligen äter där igen..

Svea det lilla livet gjorde oss sällskap, och hade hela våran uppmärksamhet.

Ann-Marie och Eva-Lisa de elaka systrarna sa att lilla Svea har samma frisyr som mej, som jag har och hadde, bak i nacken...stackars, stackars barn...vilket anledde till att diskussionen om att Svea kanske måste börja redan nu tupera sitt hår!Sveas alternativt mitt "bakhår"

En helg i Januari..

Passade på att gosa med Svea som har sina föräldrar i Mexico, Svea hade allas fullständiga uppmärksamhet!
Var på Lottas o fikade i vanlig ordning, var på middag och bio i stan med Lindströms, körde efter en snötäckt väg till modern mm mm.....Alltså en vanlig helg i Januari!

Den lättaste vägen...

Förstår inte vad det är med Erssons,  de försöker alltid välja den snabbaste vägen...

Sugen på fika?

Vissa kan göra vad som hellst för fika, Lindströms traskar runt hela Kvissleby..............

...Erssons slappar till det och försöker komma igenom staketet! Vet ej vilket sätt jag tycker bäst om...... mest konsekvenser tror jag det blir av Erssons sätt.....Erssons sätt....Vilken Cilla!

Jag vet ingen som är så avslappnad och rolig,mysig och bara så fantastisk som Cilla är som mamma till Harry...Vilken mamma Harry fått......Jag beundrar dig Cilla, du är min idolmamma!

Hade en väldigt trevlig kväll med Onkens och Larsa :D

Mamma..

Min älskade mamma har fyllt 84 årOm jag talar om den finaste människan på denna jord, jag känner.
Om jag talar om den oändliga kärleken, den fullkomliga.
Om jag talar till dig om en givmildhet så outsägligt stor.
Så vet du att jag talar om dig mor.

Harrys Onkens 1 års dag o dop!

Lite "mellanspel"....

Tvingade med Kenneth till julspelet i Svartviks kyrka, trodde kanske att vise männen ändrat julspelets utformning, men de fick tydligen kalla fötter....
Men det var bara vise männen som drog på munnen, de andra verkade inte tycka att det var så kul...kolla in deltagarnas "GLADA" minerIaf så har vi haft en ganska lugn mellandagsvila...med lite fika på stan och annat...


Nyårshelg...

Kenneth fyllde år dagen innan nyårsafton.
Började dagen med att han fick ynnesten att följa med på Lunch med syrrorna, vilket han stooortrivdes med, att få aaall uppmärksamhet av alla tjejerna!
Fanny den lilla typen trööööck i sig en Semla, vilket helgerån innan det ens har blivit semelmånad!På fredagskvällen dök alla gästerna som ville fira Kenneth, upp...Efter alla gäster gått, blev det till att kasta ut alla röda dukar, mattor, gardiner, julpynt, tomtar mm, och in med allt i vitt och silver...så Nyårsfirande kunde börja, delar av föregåendes kvälls gäster dök åter igen upp och fler gäster lades till.
Så kunde Nyårsfirande börja......Och så måste jag bara lägga upp en bild på Jens, skinskor från Italien...vi konstaterade att Jens blivit gaaaaammaaal, riktigt gammal!Nu får vi hoppas att Inka Indianerna har fel och att vi får uppleva ännu en Nyårsafton, och att det år ska bli en spännande resa av mycket skratt och glädje...GOTT NYTT ÅR!

Mys pys på Berget!

Blev uppbjuden till Ann-Marie och Larsa på kvällsmys med familjen Lindström, en verkligen trevlig afton, där vi alla tvingade Kenneth att se kungafamiljen på tv, Heheheheeeeeeee

Stormen Lindström

Annandagens tradition, middag hos Lindströms blev intsälld pga stormen Dagmar, som orsakade strömavbrott.

Kenneth, Mia o jag myste i lugn och ro, i vårt hus som hade ström...tyst, endast bakgrundsljudet av TV:n hördes det ett svagt surrande ifrån.........

DÅ DET PLÖTSLIGT DUNDRADE TILL, SOM OM DÖRREN BLÅSTE UPP, OCH IN STORMADE LINDSTRÖMS MED ANHANG, VRÅÅLANDE: MOBIL, LADDARE, KAFFE, LJUST, DUSCH, PLATTÅNG, HÅRFÖN,LOCKTÅNG,TV....

Och våran elmätare sköt i höjden, så de andra grannarna nästan blev av med sin ström, för allt användes hos oss....

SEN 4 TIMMAR SENARE, SMALL DET TILL I DÖRREN OCH KENNETH MIA O JAG STOD MED LADDARE, TOMMA KAFFEKOPPAR, BLÖTA HANDDUKAR, OCH BARA GAPANDE FRÅGADE VARANDRA "Vad hände???"

 

Vad var stormen Dagmar mot dem, bara en massa nedfällda trän över vägar, hus mm....