Senaste Inlägg

Snacka om vighet!

Kvällsplockning av de ÄLSKADE liljekonvaljerna, kan få all ledvärk och annan värk att försvinna i ett nafs, plötsligt är man hur vig som helst!

När Kenneth vrålade till att skövlingen fick vara nog för ikväll...fick man snällt lomma iväg därifrån med längtande blickar mot resten av Liljekonvaljblommningen....Det var ju tur han inte knäppte kort bakifrån......

Härliga varma soliga helg...

Här kommer denna fantastiska helg i bilder, grillning o promenader och värme, otrolig värme, kan det bli bättre :)

Simons konfirmation i GA kyrkan

Kul att få se något annat än Njurunda församlings konfirmationer :) Hade dessutom med mig trevligt sällskap i form av Olle o Fanny. Dessutom var det länge sen jag träffade Lilly, alltid lika kul. Hade ett gemensamt intresse med hennes karl, Ronald,  fotografering. Synd bara att jag inte hann prata mer med honom, skulle säkert haft mycket att lära av honom!
Fanny, Olle o jag fördrev tiden vid dammen utanför CSN, det resulterade att vi kom dit sist av alla, så de väntade på oss!

Här kommer iaf ett litet bildregn från konfirmationen

Sommar på "G"

Åhh..vilken fantastisk natur vi har :)

Älskar värkligen den spirande grönskan på försommaren!

Helgen som var, var avkopplande eftersom Kenneth inte orkade så mycket efter sin sjuktid, det blev en o annan försiktig sådd för honom.  
Alltså blev det mycket städande för mej  och så grillat som pricken över i och en och annan åktur!
Min nyfikenhet tog överhand så Kenneth och jag for upp på Hemmanet till Larsa och AMS, för att beskåda deras nya staty!

Måste säga att det kändes som om jag kom till antikens Rom....har aldrig förr känt den upplevelsen på Hemmanet, då vi möttes av inte bara en staty, utan SEX STYCKEN!

På utflykt med Coopern!

"Vart har ni varit flickor?" Jens mötte oss i dörren
"Vid kajen, det stod att man inte fick beträda marken, tror du att det är nån fara?" Frågade Evis
"Ja, om ni hade tänkt börja gräva där, plantera morötter eller så, det är ju inte precis så att fotsulorna fräts sönder.....ni har väl de kvar?" Svarade Jens något nervöst!

"JEEEEEENS!!!!! NU LÅG TOSSE PÅ SÄNGEN IGEN!!!!" Vrålade Evis!
Hmmmm..stackars katt...bara för att deras säng kostade en förmögenhet..typ nästan 6 siffrigt, så ska inte de´n stackars katts-eländet, få vila sin hårt nerbantade kropp i den! Stackars Tosse...vilket kattliv!

Saknar dej så....

Svea tycker till...Del 2

När jag är trött....

Känns som om man aldrig landar, in o ut på sjukhuset där Kenneth är, med hög feber och hög sänka, men tack o lov har den sänks från 470, till 370, den ska vara runt 10, så allt visar på en kraftig infektion, men de hittar den inte :(

Mia, som alltid tycks behöva sin mor i tid o otid!

Dessutom har jag jobbat hela helgen med konfirmationsfotografering!

Men, men...man får göra det bästa av allt och föröka göra allt roligt ändå.....men ibland ringer orden "När jag är trött av vägen o allt som möter mej"

Men det finns fortsättning på de orden, och de kommer alltid i kapp "När jag är trött av vägen och allt som möter mej, en liten stund med Jesus o allt förändrar sig" SKITBRA VA?? Det blir säkert bra med allt  :)

Här kommer bildregn från allt!

Svea tycker till...Del 1Fortsättning följer.....

Evve nästan hela veckan...

Träffade Änglagruppen under en väldigt trevlig middag, där Evve fick en egen kypare, som till och med matade henne!...vilken service :)

 

Evve det lilla livet fyllde 21 år och krävde uppvakning på sin födelsedag, vilket var en kul kväll!Lördagen tillbringades med min dotter :)


Sista April...

Hade en trevlig sista April, på Hemmanet, hos Lindströms. Dessutom var godbiten Svea där, som vi alla kunde mumsa på det lilla livet!

Dessutom lekte Fanny och jag actionfilm...kanske är vi lite för gamla, vi är ju över 20 båda två....

Men här kommer Valborgsmässoafton i bilder!