Senaste Inlägg

Fån Belos till födelsedagsfirande....

Jaha..nu är det kört för en annan nu är det inte bara hemmet man ska göra i ordning, nu ska man vara behjälplig med Kenneths leksaker å, som t ex Belosen!!!!Förutom det MÅSTE man ju göra påsk hemma å...Sällskap till ungarna.:)......Födelsedagsfirande...Kicki fyller 53........då får man goooofika :)Måste bara lägga ut...kolla in präktiga storasysters Ann-Maries min!!!!!!Alla som känner henne vet att hon tänkte "Vad ni håller pååå"Vet inte om det är svartsjukan eller Kenneths ålderssynfel som gör denna bild?????Kolla in vad Kicki o Kent verkar tycka att det är trevligt när Ann-Marie pratar....Dags att gå hem kanske......

Förutom det trevliga fikat måste jag lägga in lite bilder på Matildas ungar som Ann-Marie var barnvakt åt...De är ju som sagt såååååååååååååååå LUGNA så....efter man hört talas om dessa barn som är intill döden så ooootroligt stillsamma att nästa steg är medvetslöshet....Här Matilda får du se verkligheten! ;)
 HAHAHAHAHAAHAHAHA..............................En lördag i mitt intresse...

En lördag i mina intressens rikting: Shopping, Shopping och åter shopping med Evis, slutade med ångestshopping: Alltså för mycket av det goda :)

Fika på mysigt café, skitsnack, middag, färdig hemma, isshow på Gärde, gott vin, nära och kära runt omkring .....ja, vad mer kan man begära?Välkomnande av Cilla och Australienaren....

Cilla Har äntligen, äntligen flyttat hem igen....Nu gäller det bara att få till någon partyhelg :).....


Iaf så skulle vi träffas hos modern och fullt med folk var det som vanligt.

Men gubbarna måste bara få loss Husbilen som Cilla kört fast i backen, eftersom hon förmodligen pratade i mobben och hade inte full koll på bilen!


Ann-Marie, Eva-Lisa, modern och jag satt i köket varpå
Ann-Marie säger: "Såg ni bilden på Laila Bagges trosor på bröllopet?"

Eva-Lisa svarar:"Men vad är det för idioter som knäpper kort ur den vinkeln, dom måste ju ha kastat sej ner på golvet för att just få en bild av hennes trosor."

Varpå Ann-Marie säger: "Vita trosor och svarta könshöret stack ut man såg ju busken!"

Jag säger" Men hon kunde väl ha rakat sig!"

Mamma gör en djup inandning och skriker "MEN MALIN"
Eva-Lisa och Ann-Marie stirrar på mej och säger:  "VA??? Vad det de enda du reagerade PÅ!!!!!"Vet inte om det var en sån här liten trosa, men med tanke på snacket om hår och trosa kan man ju föreställa sig det!

På tal om bilder från fel vinklar.....Förlåt Jenny men måste bara lägga ut kortet som Kenneth tog på Jenny! Han har en förmåga att knäppa kort underifrån....Något som vi kvinns inte tål!!Efter Moderns vrålande kom de andra in i köket för att inte missa något. Cilla det älskliga lilla livet förgyllde våran kväll med att ha med sig små presentpåsar från Primark...VILKEN LYCKA!

Cilla själv fick av Jenny en gästhandduk- varpå Jenny blev orolig för att jag skulle smeta ner den med smink om jag kom och hälsade på Cilla.....vad Jenny inte vet är att det är: under min värdighet att tvätta av mej sminket med tvål och handduk.....så rädslan är obefogad....när ska hon lära sig att hennes fadder är en proffssminkare ;)Det kan vara väldigt intressant hur folk uppfattar saker och ting som tex morsan hör ju dåligt och Mark och Cilla berättade om Bob och Berit...
Cilla berättade att Berit hade dött så Bob kände sig ensam, Mark berättade att Bob kört för hårt med Berit..Varpå modern tar sig för munnen och lägger huvudet på sne och säger. ..."Stackarn, hittade Bob henne? Vad dog hon av?

Vad modern inte hört var att Bob och Berit var deras fiskar!


Cilla och Mark berättade att det hade varit så kallt i deras lght i London att när de kom hem efter en Weekend tripp så låg Bob och kippade efter andan och hade blivit grå, han var svart innan de for. 
Men de hade hällt i varmvatten så fisken hade repat sig, de tog med sig Bob i bilen till Sverige. Gömd innan för Jackan när de passerade tullen. Annars hade de behöva haft ett eget pass till BOB!!!! Allt för ett fiskelände!

Jag vore ingenting...............

Vad vore jag om inte jag hade vänner,?
vad vore jag om ingen fanns i min närhet?
Ingenting, absolut ingenting är jag utan er.....Jenny, tack.....ibland är bördan för tung att bära, mörkret känns för svart, men då är livet gott när såna som du påminner om ljuset. Jenny.......äldkade lilla Jenny...


Framtidstro?
I bland kanske...................................

Både uppåt och nedåt

En hel del händelser i ens liv gör det svårare än i vanliga fall att öppna sig i skrift eller tal...iaf har jag haft det både uppåt och neråt sista tiden.....

Uppåt är: Carola show på södra berget, Konfläger, härliga vinterdagar....
Fullt utrustad.........:))Vill inte prata om bortfallet av en viss person som gäspade så att alla, precis alla hade bakåtklistrat hår, det såg ut som om varenda "bratte" från sthlm hade kommit för att gästa Carola o Sundsvall.
Bratte=Sthlms inne grabbar med bakåtslickat hockeyfrilla och kostymklädda kokainsniffande rikemansbarn!
När personen som gäspat, gjorde en utandning!!!!
Verkligen en stjärna.....

Efteråt blev det dans och drinkar i resturangen..Väldigt trevligt, dessutom väldigt trevligt sällskap. :D


....Där var det minsann inga gäspningar!

Sen är det alltid lika roligt och tröttsamt eftersom sömnen blir utelämnad, att vara med ungdomarna på konfläger med show och annat kul.  :D....Härliga, jobbiga vinterdagar....Sen ställde jag till med att ALLA grannarna rusade ut i sina bilar och kastade sig i dem och lämnade klockarberget i panik!!!!Kan verkligen inte förstå varför!!!

Sen finns de dagar som inte är lika roliga..........