Senaste Inlägg

Välkomnande av Cilla och Australienaren....

Cilla Har äntligen, äntligen flyttat hem igen....Nu gäller det bara att få till någon partyhelg :).....


Iaf så skulle vi träffas hos modern och fullt med folk var det som vanligt.

Men gubbarna måste bara få loss Husbilen som Cilla kört fast i backen, eftersom hon förmodligen pratade i mobben och hade inte full koll på bilen!


Ann-Marie, Eva-Lisa, modern och jag satt i köket varpå
Ann-Marie säger: "Såg ni bilden på Laila Bagges trosor på bröllopet?"

Eva-Lisa svarar:"Men vad är det för idioter som knäpper kort ur den vinkeln, dom måste ju ha kastat sej ner på golvet för att just få en bild av hennes trosor."

Varpå Ann-Marie säger: "Vita trosor och svarta könshöret stack ut man såg ju busken!"

Jag säger" Men hon kunde väl ha rakat sig!"

Mamma gör en djup inandning och skriker "MEN MALIN"
Eva-Lisa och Ann-Marie stirrar på mej och säger:  "VA??? Vad det de enda du reagerade PÅ!!!!!"



Vet inte om det var en sån här liten trosa, men med tanke på snacket om hår och trosa kan man ju föreställa sig det!

På tal om bilder från fel vinklar.....Förlåt Jenny men måste bara lägga ut kortet som Kenneth tog på Jenny! Han har en förmåga att knäppa kort underifrån....Något som vi kvinns inte tål!!



Efter Moderns vrålande kom de andra in i köket för att inte missa något. Cilla det älskliga lilla livet förgyllde våran kväll med att ha med sig små presentpåsar från Primark...VILKEN LYCKA!

Cilla själv fick av Jenny en gästhandduk- varpå Jenny blev orolig för att jag skulle smeta ner den med smink om jag kom och hälsade på Cilla.....vad Jenny inte vet är att det är: under min värdighet att tvätta av mej sminket med tvål och handduk.....så rädslan är obefogad....när ska hon lära sig att hennes fadder är en proffssminkare ;)



Det kan vara väldigt intressant hur folk uppfattar saker och ting som tex morsan hör ju dåligt och Mark och Cilla berättade om Bob och Berit...
Cilla berättade att Berit hade dött så Bob kände sig ensam, Mark berättade att Bob kört för hårt med Berit..Varpå modern tar sig för munnen och lägger huvudet på sne och säger. ..."Stackarn, hittade Bob henne? Vad dog hon av?

Vad modern inte hört var att Bob och Berit var deras fiskar!


Cilla och Mark berättade att det hade varit så kallt i deras lght i London att när de kom hem efter en Weekend tripp så låg Bob och kippade efter andan och hade blivit grå, han var svart innan de for. 
Men de hade hällt i varmvatten så fisken hade repat sig, de tog med sig Bob i bilen till Sverige. Gömd innan för Jackan när de passerade tullen. Annars hade de behöva haft ett eget pass till BOB!!!! Allt för ett fiskelände!


1 Kommentarer

Postat av: Jenny den 2010-03-16 @ 11:00:14

Vilken genomgång av lördagskvällen :) Kul att träffas på det där sättet tycker jag!! Tack för den fina bilden på mig.. i ditt FÖRRA inlägg :p Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback