Senaste Inlägg

Historiens vingslag

Historiskt vingslag kanske det inte var hos Mia, men vi hade en väldans trevlig kväll hos henne innan jag for till Rom!
Jag fick åka färdtjänst med modern till Mia, mamma tyckte att det kändes som ett äventyr =) Vilket man kanske gör bara att få komma utanför dörren när man är 85 år! I vilket fall som helst så hade vi det supermysigt, dessutom kom Glenn, Lena, Kenneth och Evis dit också!
 

 
Eftersom det var ett tag sen jag skrev så har vi haft årets första grillkväll hemma! Johan som fyllde år och Mia var våra gäster!
 
 
Och innan jag for till Rom ville Kenneth visa vad jag skulle sakna härhemma..mer än honom då....
 
 
Hade en mycket trevlig resa med Änglarna till Rom, Det är som ett historiskt vingslag när man tex går i ett kvarter och så bara bakom hörnet så uppenbarar sig Colosseum eller Pantheon...eller att bara kliva in i St Peters kyrkan, eller stå på taket till kyrkan och se ut över Rom, eller bara slänga en slant bakom axeln i Fontana di trevi, eller sitta i värmen på Spanska trappan ja..det går inte att beskriva, det måste upplevas....
 
Vy över Sundsvall
 
Maria Maggiore kyrkan
La Santa Scala
Catacomberna i San Sebastiano
Fontana Di trevi
Spanska trappan
Pantheon
Vatikanen och Sixtinska kapellet
St Peterskyrkan
 
 
 
 

Hjärtattack!

I godanro skjutsar jag Mia till vårdcentralen....(Lite överdrift.. lite stressad kanske..eller rätt mycket stressad, kanske...) Iaf så såg jag till min stora glädje =D Kronans apotek hade gratiskoll av blodtryck, helt perfekt eftersom huvudvärken i tre veckor som jag haft, påminde starkt om när jag hade högt blodtryck sist!
 
Denna lilla detalj orsakade mej en hel dag på sjukhuset, för från apoteket blev jag skickad till vårdcentralen och från vårdcentralen fick jag akutremiss till sjukhuset...suck...kvart över 8 på kvällen fick jag äntligen åka därifrån, efter nitroglycerin och hjärtslag som slog lugnare
(konstigt att det lugnade ner sig, med tanke på att jag tror att varenda kille under 35 var och slet i mina bobs, vart tog alla kvinnliga sjuksköterskor vägen??? vart???)
och med löftet att detta inte var slut på låååånga vägar, de skulle fortsätta undersökning av mitt hjärta vidare, en annan dag....suck....
 
 
Sååå det var inte bara denna dag som min planering havererade!
Iaf så kom fredagen med stormfart, lunchen med syrrorna fick inte missas och som pricken över i blev Mia och jag bjuden på jättesmarrigt fika av Niklas o Fanny i hans lägenhet...Vilken drömmlägenhet!!!!! ovanför Indiska med värsta härliga läget på takterassen...avis så det sved...frågade om jag fick flytta in hos honom...stackarn, undrar om han har väl haft mardrömmar hela helgen efter den frågan....
Enda nackdelen, vääääldigt trång hiss!
 
Fredagseftermiddag och lördagen gick åt till att instalera Mia i sin otroligt fina, mysiga lägenhet! Vart var alla de lägenheterna när jag flyttade från Anders???
 
 
Sen måste jag med skräck säga att jag nästan kände mig bortkommen på stan, eftersom jag inte varit där på två veckor, gick jag nästan som i en dimma, hittade ingenting!! Numera har ju Birsta varit mitt andra hem efter att ha letat möbler och andra atrealjer åt Mia!
 
 
Söndagen avslutades med att Mersan kom ut i dagsljuset!! :D Nu är äntligen våren här, med det vårtecknet! Efter en liten åktur blev jag bjuden på kaffe i husvagnen där Kenneth eldat upp med lilla vedspisen, mysigt :)
 
Det var allt för denna gång! Puss o kram o nyp i stjärten ;))

En pust av livet!

Begravningen av Anders Hammarstedt var så fin.  
Bitterljuvt att med glädje träffa släkten och samtidigt ledsamt för att begrava en vän...
 
 
 
Under och efter begravningen så känner man hur viktigt dagarna tillsammans med de man älskar är...
 
För att få något annat att tänka på och få ett avbrott i vardagen så beslöt Steffe o jag att göra stan på Lördag kväll.
En kväll med många kaotiska drag, som alltid när vi gör stan =)
Vi tog iaf sista nattbussen hem 02.35..då kände man längtan till soffan, så det dröjer nog till nästagång..
Söndagen var verkligen en dag av slapphet, gick t o m till affären och köpte frostisar och kall mjölk..mmmmm gott!

Påsk =)

 
Härliga Påsk med vårsol och sommartid, kyrkbesök, failjeträffar, shopping på Birsta, god mat, goda drinkar o solskenspromenader =)
 
Bara ett litet moln i form av huvudvärk, och fibromyalgi annars har helgen varit härlig!
Här kommer ett litet bildregn av Påsken.
 
Kyrkbesöken i Svartviks kyrka
 
Påskfika hos modern
 
Promenader i solskenet
 
Påskpyntat...kanske lite ovanligare i år med mina Navetkycklingar =)
 
 
For t o m ut till Birsta o köpte leksakspolisbilar....
 
Shoppade en lampa =) i Birsta
 
Kenneth o Mia fick Påskägg, Kenneth fick en present å
 
Kicki firade födelsedag
 
 
Familjemiddag
 
Och Kenneth firade Påskhelgen med sin kamin i Husvagnen.....