Senaste Inlägg

Mias hund!

Helgen började som vanligt med lunch på Charm innan shoppingen. Den här gången hade Evis och jag sällskap av barna och Kenneth :) Trevligt sällskap!Lördagen var det som vanligt promis till Lottas i det härliga vårvädret, eftermiddagen for jag till modern där Ann-Marie var och satt och bälade för någon fattig stackare när Olle kom in .....det fortsatte att mamma bälade för någon annan fattig, sen käfftade Ann-Marie o jag om vad man borde gjort och inte, och besöket avslutades med upprörda röster från Ann-Marie och mej, när mamma berättat en sak!....Precis när jag är på väg och ska gå säger Olle med låg röst," jag skulle bara muntra upp mej lite"...."men jag känner mej ännu mer deppad nu!"Lördagkväll var i avslappningens tecken, god mat, god dryck och sovstund framför melodifestivalen på tv:nSöndagen fick jag äntligen träffa Mias lilla Aja, var väldigt spänd inför färden till henne. Skulle jag få astma-anfall eller skulle jag klara mej!
Mia hade duschat det lilla livet och vädrat, fönstren stod på vid-gavel och det var svinkallt i hennes rum.

"Mamma känner du nåt nu? Har du svårt att andas?"

Mia var lika orolig som jag, det skulle bli väldigt besvärligt för henne o mej om jag inte tålde hunden.
Men jag kände bara lite =D så en lyckad resa till Mia blev det!By the way....älskar Y:ettDet ska börjas i tid....

Jaha.....Då har man gjort det.....ingenting sparar man på nu för tiden! Längre ner i åldrarna ska allting börja......första kyssen....smygrökning....första fyllan...och nu....................................

....nu....har man åkt färdtjänst å! Visserligen med mamma, men endå...nu har man ingenting nytt att prova längre......Dessutom firade jag alla hjärtans dag, dan före!Ja....vart ska världen ta vägen ;)

Från det ena till det andra så måste jag bara lägga in en bild på mjölkpaketet jag tvingade Kenneth att köpa, för att det var så gulligt!.....räckte iaf till att göra pankisar på!
Och på tal om från det ena till det andra...ena dagen vårkänslor, andra dagen tror man att nya istiden infunnit sig!Sen var det dags att träffa lilla vidundret Harry Onken...det finns inget man kan säga för orden räcker inte till att beskriva den härliga känslan av att hålla en bäbis i sin famn, att känna lukten av en bäbis....."VILL HA"....men jag får väl shoppa ngt som tröst istället!

'

Efter det fick jag agera mor till Mia, Raka spåret hem och se till att hon fick sminka sej...Hmmm, inte bra, osminkad på en lördag, hur kunde jag låta henne gå ut utan smink.....

Glad Alla hjärtans dag på er!

Araber....

Härlig helg från Lunch och shopping på fredag och med Mia hemma, fika på Lottas, snö,sol och party För Libanesen Khodde! (Jättekul och intressant fest)