Senaste Inlägg

Sommar :D

DET ÄR SOMMAR, VERKLIGEN SOMMAR!!!! :D
Jag har badat på Dyket 22-23 grader i vattnet, det är så fantastiskt :) Det är inte bara jag som har badat, Mia, Olof, Fanny, Nicklas mm..
Iaf så var jag och badade med Mia o Olof halv tolv på kvällen, den ljusa sommarnatten. Är det inte fantastiskt :)
 
Kenneth fotograf....suck...
 
 
 
Nu bjöd jag på en hel del bilder på mig själv ;P
Iaf så har det varit sommar på alla vis..
Regn...............
Sena sommarnätter där vi varit ute och åkt..

God mat...
Cilla, Harry, Mark o Eddy på besök hos modern..
 
Kenneth testar inför vårt blivande barnbarn ;)
 
Spelkväll hos Erssons..
 
Solning och BRA böcker..
Fika på mysiga sommarställen..
Mamma 85 år blind på ett öga ser dåligt med ena, stickar tröjor på löpande band! Visst är hon ootrolig :D
Ja, det har faktiskt känts som semester... fast jag har semester först om en vecka....men sommaren har börjat..... 
 
 

Försommar =)

Hur skall mina dygnstimmar räcka?
......Fast det gör ingenting att det är stressigt, jag lever ju =) Det händer saker hela tiden, minnen skapas, livet levs, hur fantastiskt är inte det att t ex vara med sin 85 åriga mamma på midsommarafton, att Mia bär på mitt barnbarn, och hon förlovade sig på midsommarafton, att jag får vara tillsammans med nära och kära...ja det är precis som livet ska vara =)
 
 
Firade prinsessans Madelenes bröllop tillsammans med min mamma, mina systrar, min dotter och mitt systerbarn, då bjöds det på prinsesstårta mm...=) och intressanta nyheter ;)
 
Sen var det utfärd till Galtström där giftassugna ville kolla in kyrkan!
 
 
Jag åkte till Danmark med en av ungdomsgrupperna, vi hade strålande väder.
 
Det dråpligaste på heeela resan var att jag ville åka karusell, så jag tvingade med Simon som var lagom förtjust, vilket resulterade att jag upplyste Simon att om han inte stoppade karusellen skulle jag med sannolikhet falla död ner ur korgen!! Vilket fick han att vråla till karusellmannen att omedelbart stoppa den!!!!
ALDRIG MER KARUSELL!!!
En del av oss är inte skapta för det!
 
 
 
Här är den FRUKTANSVÄRDA karusell som vi åkte i!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mias Olof fyllde år, så vi firade det i Galtström..
 
 
Kenneth och jag utövade våran tradition, att plocka sommarblomster till vårat hem kvällen innan midsommarafton och en promis på Mjösund...och INTE att förglömma, Kenneth har ju blivit med traktor!!!
 
 
Midsommarafton firades på Björn i vanlig ordning med alla nära och kära =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studenter =)

Hääääärlig långhelg, soliga dagar, sovmorgon, god mat, inga tider att passa (Nästan) och studenter att fira =)
 
Ibland förnimmer jag känslan av dåtid, en sommaräng, en doft, en känsla, det kittlar till i magen och man förflyttas bakåt i tiden...det är en härlig känsla..
 
Studenter ger mig en annan känsla, lycka, framtid, möjligheter, vilket jag önskar de alla =)
Måste berätta något jag höll på att skratta i hjäl mej åt! Mia som vägrat åka buss för alla sina tankar om hur hon ser ut, att hon inte passar in mm, gjorde något jag ALDRIG skulle ha gjort, självkänslan hennes måste ha ökat i takt med storleken på hennes bäbis. Hon gick igenom kvissle i morgonrocken!!!! Det var ju efter badet på dyket, med badräckten under. Iaf stod hon inne på Spicy och beställde kina mat och vattnet rann efter hennes ben ner på golvet i en stor pöl, men hon brydde sig inte, huvudsaken hon fick den mat hon ville ha! Sen stegade hon ut till bilen, i vilken Kenneth och jag satt och garvade så tårarna rann! Det är Mia det! =) =) =)
   
Tycker att de här bilderna talar för sig själv!
 
 
Japp! det var nästan allt för denna gång men nu hinner jag inte mer! Maken kallar så det är bäst jag går ;)
 
 
 
 

I sommarkänsla...

 
En alldeles härlig tid har förflutit.
 
Tänk om man kunde gripa tag om tiden och stanna vissa ögonblick, plocka fram dem och leva dem närhelst man ville, ibland känner man nästan panik över att ögonblicken rusar i väg och sen har man allt bakom sig....de som man älskar, lever och mår bra, varma sommarvindar som smeker ens hud, ljudet av skratt omkring sig, må bra känslor, en kram, en kärleksförklaring, ett skål, ett ögonkast....ja, sånt som gör livet värt att leva....
 
Alla Evves mostrar var bjuden på middag hos Evve en kväll, nästan alla kom...hon fattade inte att vi hade sååå mycket att surra om att vi pratade oupphörligt i 4 timmar...
 
Iaf så har jag fyllt 28 år igen ;) mamma kallar mig fortfarande fjortis, vilket är rätt gulligt eftersom hon inte vet vad man nu för tiden kallar fjortis...(Och här var ett av alla ögonblick, som jag vill ha kvar, när min gamla mamma kommer hem till mig på min födelsedag och skrattar och har roligt med oss andra, jag önskar att hon kan göra det nästa år igen)
Förutom morsan var huset som vanligt när jag fyller år, fullt! :)
 
 
Kenneth fick med mig på kvällspromis, i den fantastiska varma härliga kvällen..
 
Vilken härlig helg =) det var!
På söndagen den helgen for Kenneth och jag till Stockholm, där vi på söndagkvällen blev bjuden hem på middag hos failjen Onkens, alltid jättekul att vara med dem =D
Dagen efter på måndag då jag fyllde år, var jag med Cilla på Liljeholmen, vilket härligt ställe....vi tog låååång lunch på en pub..vi surrade och surrade...
Samma dag kom Simon med ungdomsgruppen ner till Stockholm där vi gick på konsert på kvällen och dagen efter på Grönan..
När jag kom hem till S-vall igen så var det Shoppingkväll med systrarna på Birsta och sen med Mia och Olof Och efter det har det varit allt från liljekonvaljplockning till iordningställande på arrendet till bad på Dyket! Mia o Olof på grillkväll..mm mm...