Senaste Inlägg

Blodtörstande bestar......

 
Tvingade Mia o Olof att hänga med på en fotosession, måste träna inför helgens konfirmandfotografering! Vi var till dyket och sen Bergafjärden, sen var deras tålamod slut :/
 
Fredagen var det den obligatoriska systerlunchen, i det strålande vackra vädret..
 
Efter lunchen skulle brännbollsturneringen gå av stapeln på arrendet! Dessa fredliga människorna förvandlades till blodtörstiga bestar, där deras enda syfte var att döda motståndarna!!!!
 
 
Jättekul var det iaf, men hur dum får man vara när man skulle agera konfirmandfotograf resten av helgen..tur att det fanns rrejält med alvedon hemma!
 
När jag kom hem från fotograferingen kände man av sommarkvällens härliga värme, Kenneth hade kylt kvällen till ära jordgubbsvin...Sen var det ju det här med eurovisionsfestivalen..RÄTT låt vann! Även om Kent, Kicki,(som vi tillbringade firningen av slagern hos)och Evis, Jens och Kenneth tyckte att jag hade barnungesmak!!!
 

Sällskapshelg!

 
Det här med att fixa till sig inför fest är alltid ett gissel, vad för typ av utstyrsel ska man ha! Iaf när man bestämt sig och fått på sig allt, känns det nästan för det mesta precis när jag ska kliva ut ur huset, ähh, jag borde tagit ngt annat! 
 
Men det är tur att det är då jag känner det, för då är det för sent att pröva ngt annat och det är bara att gilla läget!!!
 
Iaf så blev jag bjuden på fest hos Nicklas och Fanny i lördagskväll då medelåldern var 20 år! Känns riktigt bra då det var riktigt kul och man blev bjuden trots sin ringa ålder ;))
 
 
Kristihimmelfärdsdag föreslog Kenneth till min stora häpnad att vi skulle besöka Ikea, och göra bara saker jag ville där....VI var o köpte plant och sättpärer och fikade jordgubbskakor....undrar vems vilja det var...ni kan ju fundera på det!
 
 
Förutom syrrans besök från Vilhelmina har det varit mycket syskonsällskap i helgen :) vilket alltid är lika trevligt!
 
 
Olle borde nog fundera på att skaffa tjej snart, sist sa han: Man kan väl gifta sig med kusiner och sneglade på Emma o Mia, som tittade upp med skräck i ögonen! Och nu sist var han på sin moster Kicki....Finns det inga singeltjejer som kan ta sig an det lilla livet???
Sen några bilder på en uppsnyggad Kenneth, Härliga rosor jag fått av honom, min älsklingsfärg, vita rosor, och ett dimmigt Njurunda som tyvärr hela helgens väder speglats av!
 

Vårliga dagar....

 
Sista April tillbringades som vanligt på Hemmanet, men i år gick jag varken till Evis eller Ann-Marie efter braständningen, eftersom det var min kväll att vara hos modern, vilket var lika trevligt =)
Sen kan man ju undra vad Kenneth sa till Kicki och Jenny!
Det blev iaf tillslut en bra bild på dem..efter Kenneth hittat ngt annat offer ;)
 
I veckan har jag dessutom fått följa med Mia och se mitt lilla barnbarn på ultraljud och sen har vi varit och inhandlat en barnvagn till det lilla livet =)
 
 
Ni kan ju bara gissa vad jag sa till henne ;)
 
Kenneth har verkligen varit på "G"  i helgen allt från vedtravning och huggning till att laga go middag från godaste fisk till grillat, fönsterputsning och rabatt rensning...
 
Själv har jag städat lite och njutit av vårens alla blommor, varit på Evves kalas och plockat fram min älskade cykel :)
Måste bara berätta att det bär emot Kenneth att använda Mersan, vilket i o för sig är bra, förutom då den behöver tvättas, när jag pimpat min nyckelring med en glamoursko..hahaha, för det känns för kvinnligt säger han....