Senaste Inlägg

Skräckens hus!!!

Glad i hågen gick vi med bestämda steg mot China resurangen i blå huset, Eva-Lisa hade upplyst mej vänligt men bestämt att jag inte alls skulle göra mej besväret med att boka bord en vanlig lördagskväll!

När vi hade lyckats tränga oss förbi alla, som stod i kö, tittade de  med ondsinta ögon på fräckheten i att tränga undan de som stått och väntat länge , för att då få ett bord, förstod vi att de som nu hade smått börjat morra var köande till borden!

Vi förpassade oss snabbt därifrån innan mobben anföll oss!

Ute på gatan kunde vi då pusta ut och med en viss mått av oförstående till vårt brutala uppvaknande inse att där på det stället gällde tydligen endast bordsbeställning!

Med tunga släpande steg, likt hemlösa irrade vi vidare längre in mot centrum, i hopp att hitta något ställe att inta födan!

Efter en lång dispyt huruvida den gamla China resturangen var öppen eller inte så begav vi oss dit!

Det var mörkt där inne i resurangen inte en människa syntes till.
Kenneth kände på dörrhandtaget.......det enda som hördes var ett knarrande....ett ekande av våra steg....kändes väldigt mycket scary!!!!

Rätt som det var dykte det fram en liten svart figur, som pekade att vi skulle gå längre in i resturangen......tystnaden  var total.
Jag skrattade hysteriskt till, då stannade figuren och drog upp mungiporna som i ett hånleende, stirrade med outgrundeliga ögon, och gjorde ett mystiskt läte!

Vi vart hänvisade till ett bord längst inne i resturangen, sedan försvann figuren innanför en dörr!
Kenneth som då alltid är handligskraftig, förklarade för oss andra att ett bord närmare utgången skulle ge oss bättre chanser till överlevnad!

Varpå vi snabbt bytte!

För att inte figuren skulle förgifta oss eller något liknade så försökte jag hjälpa den med upplysningar hur man skötte en resturang och fick fler besökare dit.
Kan upplysa om att det inte gick hem.......

Med värkande magar som påminde om hur vi känt oss efter Cyperns hämndlystna städerskors förgiftning, skyndade vi oss hem för att snabbt skriva våra testamenten i väntan på att döden skulle befria oss!!!
image478image479image480


1 Kommentarer

Postat av: Cilla den 2007-09-23 @ 13:11:34

Men Malin, hur vågade ni äta där efter allt ni gått igenom???????? Modigt! Jag brukar inte ens äta där!! Gillar du kinamat förresten, det trodde jag inte? Vilka fina bilder. Och du.. vi ses snart! Jipppiiiiiiiiii! Get ready for PRIMARK!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback