Senaste Inlägg

Mitt årshoroskop..


Årshoroskop Tvillingarna 2011

Början av året blir mycket gynnsam för tvillingarnas yrkesliv, men luta inte dig tillbaka, eftersom Tvillingen kan hoppas på tur och lycka under våren, även om även han / hon själv måste lägga ner mycket jobb för att få ta del av turen. Under våren kommer vännerna och bekantskapskretsen att bli tvillingens bästa kamrater och rådgivare och det är i allmänhet grupper av människor som kommer att stödja tvillingen. Från och med sommaren kommer tvillingen däremot att överraska alla andra genom att dra sig tillbaka fram till slutet av året, för att slåss mot de inre demonerna som har skapats i det förflutna. Frågor rörande barn kommer att kräva ytterligare uppmärksamhet. Fler läxor kommer att läras in. Mot slutet av året och med början runt julen, kommer du att ha svårt att känna glädje och gemenskap. Bättre tider kommer sedan. Oroa dig inte.

 

Generellt

Mot slutet av år 2011 har en del saker i ditt liv nått bristningspunkten. Ett kapitel i ditt liv kan ha avslutats. Med två förmörkelser i ditt tecken (1 juli och 10 december) kan detta ha varit temat för hela året som helhet. En mer idealistisk och inspirerande du är under utveckling, vilket innebär att du gradvis kommer att växa ur de saker som och de människor som en gång utgjorde en stor del av ditt liv. Du kan ta på dig extra ansvar – i vissa fall har det att göra med dina barn, och i andra fall har det att göra med jobb och ekonomi. Samarbeten i privatlivet och på jobbet är viktiga under året och medan några tvillingar kommer att resa eller starta ett ambitiöst projekt tillsammans med sina vänner, kommer andra att kanalisera sin begåvning i en egen verksamhet. Försök låta bli att ta dig själv på alltför stort allvar: det är viktigt att du tar dig dit du vill resa, men om du inte anstränger dig för mycket, kan du komma i mål mycket snabbare.

 


Kärlek & Relationer

När en månförmörkelse inträffar i ditt horoskop, kan du vara säker på att någon kommer att göra en stor inverkan på ditt liv. Därför kommer Tvillingarna under 2011 att genomgå stora förändringar i sina relationer. Redan nu kan du känna en viss spänning eller förväntan. När kärleken kommer eller går, kommer det att ske plötsligt eller utan någon förvarning. Bli inte förvånad som du känner att du behöver kärlek och/eller känner dig frustrerad med samarbetspartners sedan länge. Allt detta är en del av förändringen som äger rum inom dig själv. Du ser allt från ett annat ljus och detta kan skapa en viss förvirring. Det finns en chans till att du blir sviken av en vän eller partner, och du behöver vara försiktig med dina tillgångar. Det är en sak att bli förd bakom ljuset och en annan att bli av med sina pengar eller ägodelar. Mitten av juni kan producera ett av årets mest avgörande ögonblick: det är nu dags att säga ”Ja” eller ”Nej”.




Pengar & Jobb

Man skulle kunna säga: ”Följ dina drömmar under 2011” men det kan vara omöjligt. Det är viktigt att du investerar i det som lönar sig och att du inte jagar regnbågar. Vissa tvillingar kan börja jobba med något som har med altruism, konst, eller hälsa, medan andra kan känna sig ganska otillfredsställda med sin nuvarande situation. Några tvillingar kan också tvingas gå utan arbete eller de kan också få sparken på ett orättvist sätt. Om du råkar ut för något sådant är det bästa sättet att förhandla i stället för att söka rättvisa via lagen. I själva verket kan den här metoden lämpa sig i alla ekonomiska oenigheter. Även om det finns en möjlighet att du kan tjäna mer under året, kan det vara klokt att skära ner utgifterna, så att dina pengar räcker till. Ett svårt beslut som fattas under årets första veckor kommer att bli den rätta.





Hem & Familj

Det här området i livet blir lugnare i år och några blockeringar löses nu upp och du kan ta nya initiativ. Några stora framsteg görs däremot inte. Lagom är kanske bäst.

 

Vad ska man säga...käns som om man inte har något att se fram emot :( I ett annat horoskop läste jag att världen skulle gå under 2012, enligt nån mayaindian..... :(

 Kanske dags att börja leva.................................





2 Kommentarer

Postat av: Amanda den 2011-08-08 @ 15:01:26
http://mandyistorstan.blogg.se/

Jag är också tvilling... :'(

Postat av: Amanda den 2011-08-08 @ 15:03:04
http://mandyistorstan.blogg.se/

Jag är också tvilling.... :'(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback