Senaste Inlägg

Påskhelg!

Åhh..vad skönt att få sova hur lääänge man vill på morgonen....typ...ända till halv åtta!!!!


Påsken hade allt vad som man kan önska, god mat, kyrkbesök o framförallt de nära o kära runt sig!


Skärtorsdagsmässa o Påskaftons-midnattsmässa i Svartviks kyrka....


Skärtorsdagsmys hos modern, eligt tradition..





Barnen på middag....



Och en massa fikande!

Stackars, stackars Tosse!

Den hemska fruktansvärda "tyrannen" JENS, vägrade att han skulle få mat, bantas skulle han, dessutom fick han inte sova på sin invanda favvoplats, så fort stackars Tosse försökte (Med magen kurrande, som jag aldrig hört förr, en katts mages kurrande) lägga sig, rusade "tyrannen" upp och kastade ut honom...

Evis befarade att den dag Tosse gått hädan, skulle hon bli Jens nya offer!.........Kan inte förstå att så fort ytterdörren öppnades så smet Tosse in...till vad?????



Iaf så pratades det om pensionen och vad som skulle hända om man tackla av, om ens barn skulle ta hand om en...Ann-Marie hade sitt på det klara, att så fort hon tacklade av skulle hon minsann inte vara någons belastning utan hon skulle ta ett piller vid minsta svaghetstecken, så att hon trillade av pinn!

Steffe hade en bättre idé för henne, att hon skulle göra iordning en cykel som skulle stå utan kedja och utan broms,  färdig till hon började tackla av, så kunde hon kasta sig på den och köra utmed hennes fruktansvärda backe, så skulle hennes liv avslutas snabbt o säkert!

Ja...trevliga samtal har det varit under påsken ;)








0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback