Senaste Inlägg

Födelsedagar å sånt.....

Svårt att hinna med bloggningen. Har varit kalas och renovering, kurs och en massa massa annat....
Iaf så fyllde brorsan lilla tjej, Sara år. Alltid spännande att komma dit, i år hade Maria temat djur...eller renar...men snyggt var det!
 
Sen fyllde Modern 85 år! En trevlig kväll med högläsning av Ann-Marie och Evis ur släktkrönikan!
 
Dessutom har det varit riktigt kallt ute, en riktig härlig vinter...
 
 
Sen fick jag Kenneth att agera min jobbslav! Blev en hel vägg med garderober i mitt dressingroom, som nu kallas spegelsalen!
 
 
Kom till hemmanet en dag och mamma satt med flugsmättaren. "Vad ska du med den till?" Undrade jag, Steffe kom med ett försvarsvapen iaf det kommer nån brottsling hit, var svaret.....ja....vad ska man säga.......
 
 
En av kvällarna så var Kicki, Olle, Fanny, Niclas, Mia o jag, på Biteline och sen på bio "Mammas pojkar" Handlade om en prästmamma och hennes vuxna hårdrockande söner som hon curlade!!! Mia kände igen sig väldigt, så mycket att hon gick på filmen igen!
 
 
Sen i början av denna vecka var jag i väg två dygn på kurs, en av kvällarna tillbringades med Onkens på resturang! Cilla var stoooor, måste snart vara dax! verkligen snart!!!! Och så fick man ju träffa det lilla härliga livet Harry :-)
 
 
Det var allt från denna gång! I morgon ska jag ha tjejfest hos morsan, med syrrorna och faster! Temat "Sex efter klimateriet! :-) Ska bli mycket spännande vad mamma och faster June, båda över 80 år har att berätta! (Tror moderns kommentar blir "MEN MALIIIIIIIN!!! UNDER MIN VÄRDIGHET!!!"

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback