Senaste Inlägg

Pinsamheter!

Fest, fest, fest.........gatufest i väldigt mycket mindre form!
Grannarna bjöd in till gatufest som hölls i går kväll, i dag har jag ont i magen av allt skrattande, hade mycket trevligt ute på gatan vart lite gott grillat och gott dricka!
image368
Att ha bra grannar är väldigt betydelsefullt för trivseln och vi har väldigt tur på vår gata "nästan" alla grannar är alltid glad och trevlig när man möter dem. Och det brukar ju alltid visa sej när man har såna här fester om någon granne har gått och retat sej på någon, för när alkohol kommer in i bilden brukar ju gärna sanningar sägas på gott och ont! Men här var det bara mys och trevlig stämning!

När jag masat mej upp och jobbat färdigt i dag, bad Maria mej att guida hennes kille, Totte runt till Marias favvo ställen i Njurunda!
Stannade en stund på bl a Björn där Maria doppade sin ben i den 18 gradiga vattnet!
Sedan for vi till min brors Stefans stuga, där Lena kravlade runt i blåbärsriset,  hon ville absolut inte dela med sig av sina blåbär på tomten,  så hon skyddade den med hela sin kropp!
Lena ville visa hur man fostrar sitt barn så först visade hon hur Emma skulle göra,  sedan fick Emma själv sätta fast sej i fångenskapen!
Bra taktik!
image369image370image371image372image373image374image375image376image377

Eftersom Maria ville bort lite snabbt från galningarna på Björn begav vi oss till lugnare trakter....till modern!
Amanda som tillsammans med Evve var hos modern, talade om för Mia att hon kunde följa med henne och spana på hunkar i bygglinjen på västermalm när de börjar skolan nästa vecka.....vart lite pinsam stämning när Amanda kom på ..... att det kanske inte var rätt läge att säga det när Totte var med...............Mormor avstyrde allt med att tysta alla när det ringde!
image378image379image381image380

2 Kommentarer

Postat av: Amanda den 2007-08-22 @ 13:49:25

Haha! Det vart verkligen pinsamt läge där! Men vilka snygga bilder på mig! Kramkram

Postat av: Amanda den 2007-08-22 @ 13:49:45

Haha! Det vart verkligen pinsamt läge där! Men vilka snygga bilder på mig! Kramkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback