Senaste Inlägg

Kombinerad onsdag!

Det här med att bara måla om i ett litet rum. Hur kommer det sig att det går bara inte byta färg utan då ska man också byta fönsterbräda, golvlistor, taklistor och slutligen golvmatta också! Det följer alltid med en massa andra saker att göra. Tur är så är Kenneth en "allkunnare" så att byta golvmatta eller måla eller något annat sådant bekommer inte honom, och dessutom är det inte så svårt att få tag i material.

Efter inköp av materialet i går eftermiddag så var det dags för party på gatufesten.
Olle min "älskling" skjutsade in sina "lätt"påverkade släktingar! Sa att han lovat Kenneth att hålla ett öga på oss, det var bara det att Olle orkade inte hålla i gång till 02.30 som Cilla och mej!.....känns tungt i dag....
Kvällens resultat var jätteheshet, en ros av en okänd karl, hörde inte Nanne Grönvald eller någon annan artist för vi var för upptagna av att skvallra, och för mycket vin.
Med andra ord en jättelyckad kväll!
image156image157image158image159

2 Kommentarer

Postat av: Jenny den 2007-07-05 @ 10:04:56

Känns betryggande att ni tjejer röjer till tusen på Gatufestens första kväll.. Själv gick jag o sussade kl 22.15(!) Får väl ta över stafettpinnen o parta vidare ikväll jag :) Du henkar väl nån kväll?

Postat av: Cilla den 2007-07-05 @ 10:17:19

Hi hi! Ja vad kul vi hade! Och Malin, du glömde att skriva att du inte ens vågar köra bil idag! Ha ha ha. Så Cilla som inte ens HAR ett körkort får köra. :) Jag är också hes efter allt surr! Kram vi ses om mindre än en timme för SHOPPING!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback