Senaste Inlägg

Driver regn..faller snö =)

 
Driver Dagg faller Regn är en bok som jag har läst för mamma tillsammans med mina systrar, det är något vi brukar göra för henne innan hon somnar.
 
Iaf så sparas alltid de värsta pornosidorna till mej eftersom mina kära systrar inte vill läsa exakt vad det står utan hoppar vissa saker.
 
Men men iaf så har jag köpt en bok som ska innehålle ännu bättre tantsnusk, ser verkligen fram emot att göra det =) Måste bara läsa tre kursböcker först...suck....
Har haft en hektisk tid men det har jag ju haft de senaste året, så egentligen borde jag vänja mej vid att mitt liv bara blåser igenom.
Var iaf till Stockholm med ungdomsgruppen Änglarna där vi hade trevliga dagar med utvärdering för höstens verksamhet och dessutom fick gå på Golden Hits =)
 
Allhelgonahelgen bjöd på "Gott sällskap" Hrmmm..man kan ju undra...Ni får själv lista ut vad som hände på väg till kyrkogården, säger bara att deras humör blev bättre när jag la mig på järrnvägsrälsen....
 
 
Men, men...de lyckades inte ha ihjäl mej den här gången heller ;)
 
Fint vare iaf på kyrkogården och sen hade vi trevlig eftermiddag med de griniga och kvällen avslutades med tjälknöl och tv-programmet "så mycket bättre" Där jag blev så berörd av Magnus Ugglas låtval, att tårarna rann i strida strömmar....saknade pappa mer än nångonsin.....
 
Helgen avslutades med att Kenneth och jag gjorde färdig Mersan för vinter-ide och kalas hos Erssons med fantastiskt gott fika, som vanligt. Men lilla Svea fick all uppmärksamhet som vanligt =).
Fick bli en tur till Birsta där jag hämtade Mia med sällskap!
 
Det var allt för denna gång, nästa gång om livet blir som jag tänkt mig, bloggar jag nog om Londonresan som jag kommer att åka på i veckan =) Puss o Kram o Nyp i Stjärten (Som Mia brukar säga) ;)
 
 

1 Kommentarer

Postat av: Margareta den 2012-11-05 @ 13:39:00
http://margaretastankar.blogspot.com

Men Jeeesus, ut och resa igen!!!! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback